Po Filipovom bijegu i diskvalifikaciji: Dalila želi da napusti šou, uslovila produkciju
June 24, 2024

Po Filipovom bijegu i diskvalifikaciji: Dalila želi da napusti šou, uslovila produkciju

2 min read

Tu se prašina nije stišala jer je na isto mjesto potom došao i Bora Santana koji je, uprkos činjenici da je učestvovao i u prethodne dvije sezone “Zadruge”, zapao u krizu i razmatrao da i on pobjegne.

Ni to nije bio kraj pričama o odlasku iz rijalitija u Šimanovcima. I Dalila Dragojević je poručila produkciji da može automatski da napusti šou zbog, kako je navela, omalovažavanja što je stigla iz drugog rijalitija. Ona je takođe zahtijevala da joj se obezbijedi da spava u zajedničkom krevetu sa suprugom Dejanom.

– Prije ulaska smo pričali sa ljudima iz produkcije da imamo zajednički krevet, što su nam rekli. Trebalo je i naš pas Tedi da uđe i da kreveta bude kućica za njega. Od kuce smo odustali, ostavili smo ga kod mog oca. Rečeno mi je čak i od učesnika da su nam ostavili bračni krevet, ali se onda ubacila Saška Karan koja je rekla da je mjesto rezervisala. Ja nisam htjela ljude da istjerujem iz kreveta. Primijetila sam, i u prethodnim sezonama, da svakom ko je došao iz “Parova” kažu “idi tamo u onu rupu”, tako da ako smo mi ti koji smo došli iz rupe, onda možemo automatski da napustimo “Zadrugu”. Zato sad čekamo da dobijemo bračni krevet. Meni nije problem i da spavam na podu, stigla sam u rijaliti, zato smo se i smjestili gdje jesmo. Ali čekamo da neko ispadne pa da se oslobodi mjesto, a ako ni tad ne bude, šta da radimo. Zaista nisam došla ovdje da se borim i tučem za krevet. Pitala sam već – rekla je Dalila.

– Nebitno je kakav je ugovor. Mi smo dokazali da smo normalni. Samo je Marko pitao prve večeri da li hoće neko da se pomjeri da napravimo bračnom paru krevet i niko nije htio. Mi nismo htjeli ništa na silu, uradili smo šta je preostalo. Povukli smo se i našli gdje ćemo da spavamo, a sada čekamo da dobijemo bračni krevet. Bilo bi ružno da mi nekog izbacujemo iz kreveta i vučemo za ruke i noge ili primjenjujemo neku silu – ubacio se i Dejan. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!