Pogledajte kako zadrugarke lumpuju u Budvi: Mina Vrbaški, Dragana Mitar i Olja Bajrami u vrelom izdanju
April 20, 2024

Pogledajte kako zadrugarke lumpuju u Budvi: Mina Vrbaški, Dragana Mitar i Olja Bajrami u vrelom izdanju

2 min read

Da prijateljstvo postoji i nakon Zadruge, pokazale su dojučerašnje cimerke iz Bijele kuće – Olja Bajrami, Dragana Mitar i Mina Vrbaški. Njih je ekipa Ekskluziva.ba portala zatekla na plaži Ploče, nedaleko od Budve. One su uživale u ludom partiju uz neprikosnovenog DJ Arsu. Zadrugarke je jedan ljetni dan zbližio više nego par mjeseci u Zadruzi, pa su nerijetko pripijale tijela jedna od drugu.

Bivše zadrugarke Mina Vrbaški, Olja Bajrami i Dragana Mitar znaju da uživanju. One su se maksimalno opustile na Plaži Ploče kod Budve. Ekipa Ekskluzive ih je zatekla i VIP dijelu popularne plaže, gdje su đuskale uz bitove DJ Arse. Kako su najveselije nije ih teško ne primijetiti, a mahom su im prilazili brojni posjetioci. Zadrugarke su pokazale svoje atribute, a kupaći kostimi za koje su se odlučile su rasplamsali maštu muške populacije. 

Mina Vrbaški se odlučila za najprovokativniji kupaći kostim. Ona je u partiju kraj plaže pored zadrugarki, uživala u društvu svog novog dečka kik boksera iz Sandžaka koji živi u Beču. Njih dvoje se nisi ustručavali da razmijene pokoji poljubac. S druge strane, Dragana Mitar očigledno slavi slobodu i proces razvoda od Siniše. Izgleda kako su teški dani iza nje, pa je atraktivna zadrugarka dala sebi oduška. Ljubavni status Olje Bajrami je i dalje slobodna, ali je bila najveselija, a kako u narednom periodu planira izbaciti nekoliko pjesama od kojih je prva duetska sa Projekat Bandom, jasno je odakle joj pozitivna energija.

Inače, vrijedi spomenuti kako je DJ Arsa napravio neviđen show. Pjena party uz baklje u raznim bojama doveli su popodnevnu atmosferu do usijanja. Kao što smo već ranije pisali, DJ Arsa čitavo ljeto po danu pušta muziku na ovoj poznatoj plaži, dok ga u pauzama mijenja DJ Sandex. Koliko je Arsa tražen na primorju govori i informacija da pored popodnevnog nastupa na plaži Ploče, redovno nastupa i u večernjem terminu, i to ponekad radi čak dva lokala za jednu noć. Nije ni čudo što je atmosfera ovog dana bila na samom vrhuncu, te što su brojni posjetitelji ostali tu do zalaska sunca. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!