Pojavila se jeziva poruka na društvenim mrežama nakon svirepog ubistva
May 23, 2024

Pojavila se jeziva poruka na društvenim mrežama nakon svirepog ubistva

2 min read

Smiješna misija Nermina Sulejmanovića začudila je Bosnu i Hercegovinu i lokal.

On je pred ogromnim brojem posmatrača na Instagramu nemilosrdno ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, dok je njihovo devetomjesečno dijete ležalo plačući u lokvi mamine krvi.

Na odvratnom snimku koji je Sulejmanović emitovao uživo, Nizama je pretučen do te mjere da se nije mogao razlikovati. Tako iscrpljena, obratila se njegovom upitu “Iz kog razloga ga je prijavila policiji?” sa “Uplašio sam se za sebe i dijete”.

Poruke pomoći za zvijer
Iako je stvarno ubistvo dovoljno zastrašujuće. Video je dodatno utjerao strah u kosti. U svakom slučaju, to nije bio kraj. Nakon što je upucao majku svog mladića, otišao je uživo na Instagram i svojim poklonicima dao aranžman i izvještaj o uticaju pucnjave.

Stanovnike je uznemirilo i koliko je odmjerenih primjedbi poslao Sulejmanović. Konkretno, bilo je pojedinaca koji su slavili tešku nedjelu. Iako su dva snimka izbrisana, po neformalnim zajednicama još se šire primjedbe o pomoći zvijeri iz Gradačca.

Užasna poruka
Jedna od najnovijih bila je fotografija jadnog Nizama koju je jedan muškarac podijelio na Facebooku i napisao na portretu: “Simpatije porodici, a ja otkrivam supružnika.” Oslabljen, međutim, emotikoni koji se smiju do suza su dodatni.

Mnogi su odgovorili i napomenuli da osobu o kojoj se govori treba obratiti i uhvatiti, ali kreator posta nije predao svoju situaciju. On je nastavio razgovor rekavši da će stalno ostati uz muškarca, dok dame treba da ostanu uz dame.

(Avaz svaki dan)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!