Ponovo u rijalitiju: Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 3, ali postoji jedan uslov
June 25, 2024

Ponovo u rijalitiju: Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 3, ali postoji jedan uslov

2 min read

Nišlijka Miljana Kulić koja je javnosti postala poznata nakon što su je brojni pevači prijavili za uznemiravanje, a onda veliku popularnost stekla u rijaliti programima,  ponovo će pred kamere rijalitija. Kako se šuška, produkcija je u pregovorima sa Miljanom, ali ovoga puta za nju imaju poseban uslov. 

Naime, s obzirom da je prošle sezone u rijaliti ušla sa majkom Marijom Kulić i sinom Željkom, ovoga puta za imanje u Šimanovcima mora ući, ali sa dečkom.

Miljana Kulić

Miljana sa bivšim dečkom Zolom, Foto: A. Nalbantjan

– Miljana je prošle sezone dva puta bežala iz rijalitija i posle je bila diskvalifikovana i do kraja se više nije vraćala u „Belu kuću“, međutim ona je odličan rijaliti igrač i uvek može da podigne gledanost, a ima i veliki broj ljudi koji je podržava. Sada je produkcija imala poseban zahtev za nju, da uđe sa svojim dečkom. Ono što je najveći problem za Nišlijku jeste što ona trenutno nema emotivnog partnera – kaže izvor.

Miljana je srećna što je ponovo dobila poziv ali problem nastaje jer ima malo vremena da se posveti traženju dečka.

Zadrugovizija, Miljana Kulić

Miljana Kulić, Foto: Nikola Tomić

– Otkad je dobila poziv, Kulićeva se svim silama trudi da nađe dečka koji će želeti da uđe sa njom u rijaliti, ali joj to ne polazi za rukom. Ona je pokušala nekoliko puta i da se čuje sa bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom, ali on nije želeo nikakav kontakt sa njom. Kada je od njega odustala, na moru u Crnoj Gori bacila se u promet. Upoznala je jednog dečka kog je pokušala da „obrlati“ obećavajući mu lagodan život i popularnost, ali on je ipak odustao. Miljana  ne odustaje jer njoj život u ovakvom šou-programu veoma prija, a i potreban joj je novac. Produkcija joj je dala još tri nedelje da nađe nekog ko će da uđe sa njom, a ako to ne uspe, moraće da nađe novi način kako da se uvuče u rijaliti koji počinje u septembru ove godine – ispričao je izvor za Alo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!