Porodica Vladimira Tomovića se oglasila nakon njegovog zbližavanja sa Draganom Mitar
April 19, 2024

Porodica Vladimira Tomovića se oglasila nakon njegovog zbližavanja sa Draganom Mitar

2 min read

 Super je moj kum Vlada u rijalitiju, kao da je rođen za to. On se dobro snalazi u okruženju koje bi prosječnog normalnog čovjeka izludjelo. Zabavan je i u privatnom životu i uvijek su oko njega smijeh i šala. Fali nam, ali ga gledamo koliko možemo – ispričao je Bežanović za Rijaliti. Za Vladine cimerke koje su pokazale simpatije prema Tomoviću njegov kum kaže da velike nade polaže u njegov odnos sa pjevačicom Draganom Mitar, koja je već pokazala da je privržena crnogorskom šmekeru.

– Pogotovo mi se sviđa odnos koji Vlada ima sa novom-starom zadrugarkom Draganom Mitar i tu će svašta zanimljivo biti samo ako se Vlada namerači – predviđa Bojan. Osim Mitrovljeve, Bojanu je simpatična i bivša djevojka Stefana Karića, pa kaže da i tu sijevaju varnice sa obe strane.

– Sve žene koje su oko Vladimira su lijepe, ali Jelena Pešić i Dragana Mitar su najviše za njega i po njegovom ukusu. Nijedna djevojka mu napolju ne bi odoljela, u to sam siguran, ali se femkaju na televiziji – šeretski kaže Bojan, koji je kroz dugogodišnje druženje sa Vladimirom shvatio da njegovog kuma nijedna nije pomjerila sa mjesta kao Stanija, pa navija da se ta veza obnovi.

– Vlada može da bira, a nije mu lako, ali ako se u “Zadruzi” pojavi njegova velika stara ljubav, to će biti najbolje. Stanija je žena za Vladimira, to potpisujem. Ona je trenutno u pogrešnoj vezi. Svaka čast njenom dečku, ali ona i Vlada imaju bolji klik – izričit je Tomovićev kum. Na pitanje šta bi preporučio kumu da promijeni u šou-programu, Bojan kaže da je Vladimir, za razliku od mnogih cimera, shvatio šta je suština rijalitija.

– Vlada ne bi trebalo apsolutno ništa da mijenja u svom ponašanju i mi njegovi najmiliji nemamo zamjerke baš ni za šta. Samo neka nastavi da se igra koliko god može – istakao je Bežanović. O svađama i sukobima Vlade Tomovića u aktuelnoj “Zadruzi”, njegov kum kaže da su takođe dio igre, ali za jednu smatra da mu nije bila potrebna.

– Volio bih da se pomiri sa Lepim Mićom i to bih mu, da mogu, sugerisao. Ja kao njegov kum se nerviram kad vidim da se Vlada sekira oko stvari koje ne bi trebalo da ga dotiču, a kamoli da ih uzima tako ozbiljno – rekao je Bojan, koji je naposlijetku zaključio šta to Vlada ne bi smio da dozvoli sebi.

– Svi smo mu zamjerili kad je izbačen prvi put jer treba da bude mudar i da ne reaguje na provokacije. Konkurenti to samo čekaju, ali on to zna i zato nas još više boli kada vidimo da je slab. Znači, Vlada nije nasilnik i mora da zna da se izbori sa bezobrazlukom i provokacijama na kulturan i isključivo verbalni sukob – zaključio je Bežanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!