Posle šokantne ispovesti hraniteljke, oglasila se sestra Milice Kemez: “Tukla nas je i davila!”
June 24, 2024

Posle šokantne ispovesti hraniteljke, oglasila se sestra Milice Kemez: “Tukla nas je i davila!”

3 min read

– Izbacivala nas je iz kuće, spavale smo u dvorištu, sa životinjama, pakao smo doživele! Ona mrzi muškarce, sama kaže da nema muža preko 20 godina, ona je muškomrzac toliki – tvrdi Mirela za medije. Tu su živele i Milica i njena sestra, kojima je pomenuta žena Vesna bila hranitelj, a Milica je u “Zadruzi 3” iznela niz potresnih priča tvrdeći da je sve to doživela i preživela od strane Vesne. Ipak, Vesna nam je ispričala potpuno drugu stranu priče, rekavši da su je Milica i njena sestra potkradale, te da je “mrze jer im nije dala da budu ku*ve”.

Nakon Vesnine priče za naš portal, oglasila se Miličina sestra Mirela koja tvrdi da Vesna laže.

– Veoma sam potresena njenom izjavom, kakve je sve laži ispričala, ja sam prosto u šoku kako može da izgovori toliko gluposti, da toliko zla želi jednom detetu, šokirana sam. Te laži da je Milica dovodila muškarce u kuću, da ju je zbog toga kažnjavala, kako može dete od 11 godina da dovodi muškarce u kuću? Ja znam da ona mrzi muškarce, ali baš toliku mržnju da reflektuje na nas, to je apsolutna laž – priča ova devojka.

– Ona nama prebacuje neka mora, banje, mi smo dva puta išli na more, i to jednom preko Crvenog krsta, drugi put preko škole. Ja se nadam da je ljudima jasno o kakvoj ženi se radi i da će sami da zaključe. Neverovatno je da je ona takva, da nas mrzi, a prošlo je više od 10 godina. Mi smo je gledali kao majku. Uopšte mi nije lako, ovo me mnogo uznemirilo. Ja nju nisam videla ni čula 10 godina i taj njen način na koji priča, vraćaju mi se slike, batine, brutalne batine i svakodnevne. Tukla nas i davila kaišem, raznim predmetima, to sve može da se proveri u socijalnoj službi. Ja ne mogu da razumem da ona toliko laže – nastavlja Mirela.

Vesna, Bela crkva

VEsnu smo pronašli u Beloj Crkvi, gde živi, Foto: Marko Jovanović

– Kaže da nas je tukla samo jednom jer smo mi nešto krale. Kako možemo da u toj našoj kući, od žene koju smo gledali kao majku, da krademo? Možda smo uzimali neke slatkiše, ali to su dečija posla. Žena psihički nije normalna. Mi nismo imali ni mašinu za veš, prali smo na ruke. Izbacivala nas je iz kuće, spavale smo u dvorištu, sa životinjama, pakao smo doživele! Ona mrzi muškarce, sama kaže da nema muža preko 20 godina, ona je muškomrzac toliki – tvrdi Mirela za medije.

Bela crkva

Kapija kuće u kojoj su odrasle Milica i Mirela, Foto: Marko Jovanović

Takođe, Mirela kaže da je priče da je Milica prostitutka ne dotiču.

– Mene te priče da se Milica bavi prostitucijom nisu potresle, dala je izjavu neka devojka koju ne poznajem. Ja zaista ne znam ko je u pitanju, ali to je laž – kaže Mirela.

– Svoju tešku životnu priču Milica je sama iznela i doživeli su je kao žrtvu. Ali to nije, izašla je kao pobednica i sama je to istakla, osetili su je kao konkurenciju, pa pokušavaju da je slome jer vide da je ranjiva i osetljiva. Milica nije žrtva, ona je borac! Ne bih Filipa komentarisala, ona je u taj odnos ušla srcem, ali je trebalo da ga upozna. Slažem se da veći deo Srbije zna ko je Filip, ali ona nije znala. Ja joj ne želim nikog iz Bele kuće, treba da nastavi da gura sama, priče sa muškarcima joj nisu potrebne – brani Milicu sestra.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!