“Postoji šansa da se pomirimo”: Stefan Karić bi da obnovi vezu sa Jelenom Pešić (VIDEO)
April 18, 2024

“Postoji šansa da se pomirimo”: Stefan Karić bi da obnovi vezu sa Jelenom Pešić (VIDEO)

1 min read

On se u priči sa Ognjenom dotako i teme koja je obeležila prethodnu nedelju, a to je njegov odnos sa bivšom devojkom, takođe učesnicom Zadruge Jelenom Pešić.

Jelena Pešić , Zadruga 3

Jelena Pešić, Printskrin: TV Pink

– Nisam očekivao da ću se ovako brzo adaptirati. Jedino nam je problem nespavanje. Više nisam svestan kamera. Tu je Jelena sa kojom sam bio pre osam meseci. Bili smo u nekoj vezi. Postoji šansa da se pomirimo. Jelena je jedina za sad okej, ove ostale sve traže neki kadar, gaze preko mrtvih. Znam još Minu i Ivanu. Mina se sa Nikolom malo više druži. Mislim da će Ivana na kraju da završi sa Vladimirom, Bane sa Draganom, Filip sa Kemez – pričao je Karić.

Međutim, i Jelena je nedavno uz jutarnju kafu sa Janjušem otkrila pojedine detalje iz veze sa Karićem, ali i kako su se upoznali.

– On je odlepio i za dve i po sekunde sam ga osvojila. Tražio mi je Instagram, nije mogao da me nađe, pa je zapratio sve moguće devojke iz Smedereva da bi došao do mene. Ujutru su mi sve drugarice javljale  da ih je Zapratio Stefan, a ja sam im rekla: “Neka ga, neka se muči još malo”. Viđali smo se posle mog posla – pričala je Jelena o njihovoj vezi.

Šta je Stefan rekao o Jeleni poslušajte u videu ispod teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!