Potresan status posvećen Nizami Hećimović:Ti sada spavaš, vječno, u prostranstvu gdje nema straha
May 28, 2024

Potresan status posvećen Nizami Hećimović:
Ti sada spavaš, vječno, u prostranstvu gdje nema straha

3 min read

Odmarate se sada, neprekidno, u rasponu gde nema strepnje

Ubistvo Nizame Hećimovića, kojeg je jučer pobio izbezumljeni krvnik Nermin Sulejmanović, duboko je utjecalo na cijeli lokalitet. Sulejmanović je na smiješnom banketu prekinuo postojanje još dvije osobe, povrijedio još tri, a potom se osudio.

Ubijena Nizama, čije je ubistvo Sulejmanović saopštio na Instagramu, ostala je sa djevojčicom, koja je sada premještena u Srednju za socijalni rad, dok joj se ne nađe vratar.

Nevjerica, bijes i beznađe
Od juče, kada se desio stravičan pokolj, na neformalne zajednice teku situacije koje su opterećene nepovjerenjem, bijesom i beznađem da je na Balkanu ugašen još jedan život zbog huligana, kojem je Nizama odgovorio specijalistima.

U okeanu zadivljujućih riječi stršila je situacija sa Eminom Mušijom, koja je napisala izuzetno dubok post ubijenoj Nizami.

– Začet si, tvoji su veseli, daju ti blaženu adolescenciju. Pregledaš, završiš jednu školu, drugu, odrasteš. Upoznaj ga. Doživljavate strastvena osećanja za. Rodiš mu dete. Mlada dama. Vaš duplikat. Vaš prirodni proizvod. Postaje divljak. Ti si uplašen. Udari te. Nekoliko puta. Odete u policiju, plašite se za svoje dete. Ti ga prijavi. Prestravljen si. Odleti sa ručke. Uzmi vatreno oružje. On te udara. On ti izobliči lice udarcima te ruke gorile. Koristeći pripremljen centar za vježbanje i mišiće natečene steroidima.

Uzmi telefon. Uključite snimanje uživo. Neka vaše dijete, vaša djevojčica, ostane tamo, uzmite oružje još jednom i bacite projektil kroz sljepoočnicu dok ga vi gledate očima sveca punim nevolje i straha. Isključite snimak uživo koji je gledalo 15.000 osoba, svjedoka. Ostavite dete u lokvi svoje krvi, lokvi krvi njene majke i idite.

“Blažen i ubijeđen da nastavim ubijati”
Pokreni vozilo, izađi. Veseo i inspirisan da nastavi da ubija. Ubija još dvije osobe. Sredina tri. Štaviše, na kraju, kada ga policija uhvati, uplašenog, beznadežnog i siromašnog, puca u sebe. Bilo kako bilo, ovaj put bez snimanja uživo. Kao prava legenda. Nesretna osoba.

Odmarate se sada, zauvek, u opsegu gde nema strepnje. Nema pogoršanja. Nema sažaljenja. Nema njega. Pošto je otišao na suprotnu stranu. Southern. Ipak, vaše dijete nije tamo po istom principu.. Štaviše, nije moralo biti tako. Povjerili ste se ovom ekspresu, njegovim organima. Povjerili ste se pravnoj izvršnoj vlasti i zakonodavnom tijelu da vas čuvaju. Da ćeš živeti bez straha. Da će biti daleko. Prihvatio si… Ni u čemu. Radije ne bih vjerovao. Ne bi trebalo da imamo želju da prihvatimo. Zaista želimo da tu osudu promenimo u nevažeću. Ne, moramo da promenimo tu prazninu, taj prazan okvir osiguranja koji se zove okvir kapitala. Ili onda opet otići odavde i nikad se ne vratiti. Svi mi. Pošto ovo nije preminuo Nizama Hećimović. Ovo je moralna, uobičajena i vanzemaljska prolazak svih nas – pregledava Eminin post, koji je izazvao veliku pažnju klijenata internetske zabave.

Povrijeđene su tri osobe
Kako bi bilo da podsjetimo, Nizama Hećimović je primarna neporočna žrtva Sulejmanovića. Bez obzira na nju, živote su izgubili i Onder Džengiz Onder i njegovo dijete Denis Onder, koji su na svijet donijeli u Tutinu, ali su imali tursko državljanstvo, budući da su kratko vrijeme svog života proveli u Turskoj. Sulejmanović je također povrijedio supružnika Džengiza Ondera i kvartovskog policajca Huseina Kotorića, kao i Nedima Pamukovića, rođaka ubijene Nizame.

(avaz.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!