Pravite budalu od mene, nećete me zaustaviti! Žestok okršaj Dorotee i Dušice uživo u emisiji
April 19, 2024

Pravite budalu od mene, nećete me zaustaviti! Žestok okršaj Dorotee i Dušice uživo u emisiji

2 min read

Dorotea Jovanovic gošća je emisije “Zadruga – Narod pita”, gde je ušla u žestoku raspravu sa Dušicom Jakovljević usred emisije zamerajući njoj i kompletnoj produkciji na tome što joj, prema njenim rečima, nisu ukazali potrebnu lekarsku pomoć koju je tražila.

Bivša učesnica rijalitija bila je kivna na Dušicu i počela da priča kako je pet meseci tražila medicinsku pomoć navodeći da boluje od bulimije, kada je došlo do žestoke rasprave.

– Uvek ćete me prekidati kada budem govorila takve stvari, jer to vama ne ide u prilog. Ja sam navikla – poručila je Dorotea.

Dušica Jakovljević

Dušica Jakovljević/Printskrin: TV Pink

 Ja ću samo reći da radim emisiju u svom studiju, najbolje što mogu i da nisam slučajno na ovom mestu, a vidim da je neko odlučio da ide onom linijom koja će najviše izazvati sažaljenja kod naroda i gledalaca, ali dobro… To zbog Zadruge 3? – odgovorila joj je Dušica.

– Ja ne želim da uđem u Zadrugu 3, ja nisam budući rijaliti igrač niti rijaliti zvezda, to meni ne priliči – odbrusila je Dorotea, na šta joj je Dušica poručila kako vaspitane devojke kada uđu u studio kažu dobro veče.

Dorotea Jovanović

Dorotea Jovanović/Printskrin: TV Pink

– Ide mi u prilog da se javim ljudima koji me poštuju, a ne vi koji krijete istinu od naroda i pokušavate da napravite budalu od mene. Mene rijaliti u životu ne interesuje! Mene popularnost ne zanima! Ja samo hoću da isteram svoju pravdu i svoju istinu i niko me neće zaustaviti u tome! Nikada! Ne postoji cena – počela je da viče Teodora.

Inače, Dorotea je izjavila da se ne kaje zbog ulaska u Zadrugu, jer bi gubila vreme kada bi se kajala – a ništa ne bi promenila, ali da smatra da je napravila grešku jer je izgubila deset meseci života. Za honorar je otkrila da nije dobila ni dinara, budući da joj je isti oduzet zbog nepoštovanja pravila rijalitija.

Pogledajte snimak svaeđe u studiju:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!