Priča je potekla od dadilje koja je lopov: Siniša Kulić progovorio o zlostavljanju kćerke i žene, evo zašto mu je Klara sve namjestila
June 15, 2024

Priča je potekla od dadilje koja je lopov: Siniša Kulić progovorio o zlostavljanju kćerke i žene, evo zašto mu je Klara sve namjestila

2 min read

Đedović je dodao da je od Miljane čuo i da je Siniša u alkoholisanom stanju mnogo puta svoju suprugu i kćerke tjerao iz kuće, pa je i dodao da su Kulićevi smjestili dadilji Klari.

“Cijela ta priča potekla je od onog lopova Klare, koja nama niti je prijatelj, niti ništa. Mi nismo znali, ona se ponudila da čuva Željka. Ona je nas baš pokrala, ali to na tome neće da se završi, jer u ovoj zemlji postoji zakon. Klara je od nas dobijala novac što je čuvala našeg Željka i to se dešavalo kada Marija i ja imamo neke obaveze, a ona ostaje kod kuće. Jednog dana smo otišli da podignemo neke pare. Kada smo se vratili, vidjeli smo da Klara džogerom briše spavaću sobu.”

“Ja volim da spavam bar sat vremena u toku dana i kada sam se probudio, vidio sam da nema Željkovog lančića i da nema ništa u kutiji. Neću da griješim dušu da kažem da je ona 100 posto, ali sam 99 posto siguran jer je samo ona ulazila u sobu”, rekao je Siniša i dodao da je Klara sve smislila kako bi mu smjestila, budući da ju je uhvatio na djelu.

“Ja mogu da se zakunem da ja nikad nisam zlostavljao ni moju kćerku, ni moju ženu. Ja hoću nekad da opsujem, kad se baš iznerviram i ne znam šta više da radim, ali nikad ih zlostavljao nisam. Sve je to smislila Klara kako bi mi napakostila jer sam rekao da neću više da nam bude u kući.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!