Priča se da je bio sa Lunom i Anabelom, upucan je u svom stanu, a sad ulazi u Zadrugu 3
May 19, 2024

Priča se da je bio sa Lunom i Anabelom, upucan je u svom stanu, a sad ulazi u Zadrugu 3

2 min read

Maneken i menadžer jednog kluba u Beču, Rade Lazić, jedan je od momaka koji će 6. septembra ući u Zadrugu 3, saznaje Telegraf JETSET.

Rade je postigao dogovor sa produkcijom, a uskoro iz Beča stiže u Srbiju, radi i zvaničnog potpisivanja ugovora.

– Rade je dugo pregovarao sa produkcijom, ali još uvek nije potpisao ugovor, zbog svojih obaveza u Beču, u kojem živi. On će krajem meseca doći u Srbiju kako bi sve završio pred ulazak u Zadrugu. Najteže mu pada što će dugo biti odvojen od ćerke Nike koju najviše voli, ali je svestan da učešće u rijalitiju može samo da mu pomogne zbog posla kojim se trenutno bavi – priča nam izvor blizak Laziću.

Rade Lazić

Rade Lazić, Foto: Instagram/rade_lazic_official

Podsetimo, Rade je pažnju privukao privlačnim izgledom, izvajanim telom, ali se nakon učešća u “Farmi 6” povukao.

Na Farmi je započeo vezu sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, ali je tokom boravka na imanju u Lisoviću otkriveno da je Lazić bio u tajnoj vezi sa Anabelom Atijas (44), koja je takođe bila učesnica tog rijalitija, ali vrlo kratko pošto je iz zdravstvenih razloga morala da ga napusti.

Veza se navodno dogodila pre pevačicine veze sa Andrejom Atijasom, a raskinuli su jer su shvatili da ipak nisu jedno za drugo.

Luna Đogani, Anabela Atijas

Anabela i Luna, Foto: Nikola Tomić

Ono što je vrlo zanimljivo jeste to što se šuškalo da je Lazić nakon “Farme 6” bio u kratkoj vezi i sa Lunom Đogani (23), sa kojom je redovno viđan u noćnim provodima. Ipak, Anabela je demantovala da je imala bilo šta sa Lazićem.

Lazić iza sebe ima brak sa Jovanom sa kojom ima ćerku Niku, a ljubav je pukla kada ga je Jovana uhvatila u intimnom dopisivanju sa Anđelom Vešticom.

No, zbog Nike su ostali u normalnim odnosima.

Rade Lazić

Rade Lazić, Foto: Instagram/rade_lazic_official

Ali, ni to nije sve kada je reč o njegovoj dosadašnjoj biografiji.

Lazić je u avgustu 2016. upucan u stanu u Beču, kada su mu dva javnosti nepoznata muškarca upala u stan navodno radi pljačke, da bi na kraju odneli 10.000 evra. Maneken je završio sa prostrelnom ranom na desnoj butini, izgubio je mnogo krvi, ali se na svu sreću sve dobro završilo.

U oktobru 2016. godine Kristijan Golubović i Rade Lazić žestoko su ratovali, nakon nebrojeno mnogo sukoba koje su pre toga imali u Farmi 6.

– Misliš da si pametan, a glup si kao šu*ak. Tvoj ideal je Al Kapone, a završićeš kao Tupak – rekao je Rade tada o Goluboviću, citirajući stihove “Monteniggersa”.

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović, Foto: Facebook/kristijankiki.golubovic.1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!