Priča se da oni ulaze u Zadrugu 3: Ako se to desi, gledaoce čeka ozbiljno ludilo od rijalitija!
June 18, 2024

Priča se da oni ulaze u Zadrugu 3: Ako se to desi, gledaoce čeka ozbiljno ludilo od rijalitija!

2 min read

Spisak takmičara za Zadrugu 3, koja startuje od septembra 2019. godine, još uvek nije konačan. I dok su neki već potpisali ugovore i uveliko se pripremaju za rijaliti, drugi su u fazi pregovora.

Kako se priča, zvezde “Zadruge 3” biće pevačica Maja Nikolić, starleta Nataša Šavija, bivša članica grupe “Models” Ivana Stamenković Sindi, a na imanje u Šimanovcima najverovatnije će se useliti brat i snaja bivšeg zadrugara Davida Dragojevića – Dejan i Dalila Dragojević.

– Mnoge poznate ličnosti danima idu na pregovore u Pink, a neki od njih su već potpisali ugovore. Čelnici ružičaste televizije su među prvima pričali sa Majom Nikolić. Od nje se očekuje da bude britka na jeziku kao u “Farmi”. Odbila je učešće u prve dve sezone “Zadruge” jer je želela da se posveti sinovima ali sada se vraća u igru – otkrio je dobro obavešten izvor.

Šavija i Sindi su, navodno, već počele da se spremaju za ono što ih čeka.

– Nataša se proslavila u “Parovima” i spremna je da se opet okuša u rijalitiju. Ona je zaljubljive prirode, pa ne bi čudilo da ima romansu u “Zadruzi”. Ivana se, sa druge strane, odlično pokazala u “Velikom bratu” pre šest godina. Potom je nestala sa javne scene zbog suđenja sa bivšim suprugom, kog je optužila za nasilje u porodici, ali se sada oporavila od svega i jedva čeka ulazak u rijaliti – objašnjava izvor.

Ivana Stamenković Sindi

Ivana Stamenković Sindi, Foto: Nikola Tomić

Definitivno, najveće iznenađenje bili su Dalila i Dejan koji do skoro nisu bili u dobrim odnosima sa Davidom.

– Njih dvoje su takmičari “Zadruge 2” stalno spominjali jer je Davidova bivša verenica Aleksandra bila u ratu sa njima. Braća David i Dejan su se napokon pomirila, a Dalila je obećala produkciji da će javno raskrinkati Subotićevu. Rekla im je da je sigurna da će oni biti prave zvezde ove sezonei da će napraviti dar-mar pred kamerama – kaže izvor Informera.

Dalila Dragojević, Dejan

Dalila i Dejan Dragojević, Foto: Nikola Tomić

Na spisku potencijalnih učesnika su i Zoran Šumadinac, Gabrijela Pejčev, Bojan Tomović, Stefan Karić, Dara Bubamara, Katarina Živković i Jelena Jevremović.

Na imanju biće i neki strai rijaliti učesnici Mina Vrbaški, Lazar Jeremić, Bane Čolak, Bora Santana, Miljana i Marija Kulić, Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović. Trebalo bi da se useli i Kristijan Golubović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!