Privucite novac i obilje:Stavite OVU NAMIRNICU u novčanik i samo gledajte kako se puni parama
December 7, 2023

Privucite novac i obilje:
Stavite OVU NAMIRNICU u novčanik i samo gledajte kako se puni parama

1 min read

Možete isprobati trik za koji se kaže da će vam pomoći da privučete materijalno bogatstvo ako prakticirate feng shui ili slične prakse.

Većina nas drži lovorov list u svojim domovima, ali vrlo malo ljudi zna da nas ovaj začin čini sretnima i pomaže nam da se osjećamo bolje.
Drevna kineska metoda uređenja doma i privlačenja pozitivne energije poznata kao feng shui također se može koristiti za ukrašavanje novčanika.

Vjeruje se da, pod pretpostavkom da prenosite račune, iskorištene kartice, presavijenu gotovinu i suvišne stvari u njoj, tada, u tom trenutku, uvlačite užasnu energiju i užasnu novčanu okolnost.

Također se vjeruje da je spaljivanje lovorovog lista metoda za određivanje sadrži li dom pozitivnu ili negativnu energiju i za čišćenje energije.

Osim crtanja u uspjehu, postoje načini za crtanje u razvoju u različitim oblastima. Komponenta drveta se bavi razvojem, blagostanjem, procvatom i prelivanjem u feng shuiju i često je povezana s novim životom i novim počecima. Ima dinamičnu i muževnu energiju, a pored toga i komponente odzivne i damske energije.

Postoji više načina da prikažete komponentu drveta kroz feng shui u vašoj sobi. Pokušajte to uskladiti kroz komponente za posvjetljivanje od drveta, namještaja i drugih drvenih dizajna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!