Pročitajte zašto je Nadežda odustala od tužbe protiv Tome
May 24, 2024

Pročitajte zašto je Nadežda odustala od tužbe protiv Tome

2 min read

Pevačica i bivša učesnica “Zadruge” Nadežda Biljić kaže da je presrećna kada je saznala da je u drugom stanju. Ona je navela da ima nameru da povuče tužbu protiv oca deteta Tome Panića, kojeg je optužila za navodno fizičko nasilje.

– Sa Tomom sam se juče čula i popričala o svemu. On prihvata dete i sam mu se raduje. Oboje smo temperamentni i burno reagujemo, ali planiramo da se vidimo i da pronađemo zajednički jezik posle svega, ipak ćemo imati dete. Ne znam još uvek da li ćemo se pomiriti i šta će dalje da bude, za sad kontakt imamo samo telefonom. Dete ćemo gajiti zajedno, a tek kada oči u oči popričam sa njim, znaću tačno kako i šta – rekla je Nadežda za “Scenu” i nastavila:

Nadežda Biljić, Toma Panić

Nadežda Biljić i Toma Panić Foto: A. Nalbantjan

– Sada planiram da idem kod tužioca pa da objasnim da sam trudna, pa neću valjda u zatvor da strpam oca moga deteta? Odustala sam od tužbe, samo ne znam da li će država da ga tereti – navela je Biljićeva.

– Od kad sam saznala da sam trudna, prekinula sam terapiju koju pijem, lekove za smirenje i antidepresive. To me je brinulo, ali znam da tako mora. Sada pijem hormone i folnu kiselinu, trudim se da se ne izlažem stresu, mada ja sam takvog temperamenta i lako planem. Što se drugih promena tiče, i nema ih, još uvek se nisam ugojila, mada jedva čekam da mi poraste stomak i da osetim pomeranje bebe i udarce. Valjda mi je sada i vreme da postanem majka, sve je došlo baš kada mi je trebalo. Beba nije probirljiva, mada bih picu jela po ceo dan – dodaje ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!