Prvi nastup zakazan! Lunin menadžer priznao: Pravimo brend, ovo je njena cijena
May 24, 2024

Prvi nastup zakazan! Lunin menadžer priznao: Pravimo brend, ovo je njena cijena

2 min read

Luna Đogani, pobjednica druge sezone “Zadruge”, nakon izlaska iz rijalitija odmah je počela da se bavi muzičkom karijerom.  Njena mama Anabela angažovala je tim ljudi koji punom parom radi da njena kćerka postane popularna pjevačica. Ona još nije krenula da nastupa, ali je sa menadžerom ugovorila svoju cijenu koja iznosi četiri hiljade eura.

Izvor blizak Luni tvrdi da mlada pjevačica nije ugovorila nijedan nastup i da vlasnici klubova skeptični jer se plaše da neće doći puno ljudi, a cijena nastupa nije niska.

– Luna je presretna što je snimila prvu pjesmu i što je zakoračila u muzički svijet, međutim, shvatila je da neće biti uopšte lako da zaradi novac ako ne krene da nastupa. Anabela i tim koji je angažovalada radi s njenom kćerkom savjetovali su je da prvo izda pjesmu, pa tek onda da krene sa nastupima. Iako su sve odradili prema dogovoru, ponuda nije bilo u onolikoj mjeri koliko su očekivali. Naime, Đoganijeva je počela da paniči jer još uvijek nije ugovorila angažmane o kojima je maštala. Ipak, njen tim je sve već napravio i odredili su cijenu koja iznosi 4.000 eura – otkriva izvor blizak porodici i dodaje da, kada su tu cifru iznijeli vlasnicima diskoteka, nije našla na odobravanje.

Pjevačicin menadžer se oglasio i rekao sljedeće:

– Cijenu za nastup Lune Đogani nismo nikome otkrivali, ali mogu samo da vam kažem da ona ima zakazano nekoliko gostovanja po Evropi. Namjerno smo htjeli da sačekamo do kraja septembra da bi Luna mogla adekvatno da se pripremi i da njen nastup bude na svjetskom nivou. Pravimo od Lune brend i ne želimo da bude dostupna stalno za nastupe, pa ne prihvatamo bilo kakve ponude. Znamo koliko vrijedimo i nije nam problem da čak radimo nastupe i na prodaju karata, pošto bismo ih sve rasprodali – priznaje Saša.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!