PRVO JOJ BIO TRENER PA JOJ GUŽVAO POSTELJU: Evo šta prijeti policajki Dženani – krvniku otkrila ključnu informaciju koju ni u ludilu nije smjela?
May 23, 2024

PRVO JOJ BIO TRENER PA JOJ GUŽVAO POSTELJU: Evo šta prijeti policajki Dženani – krvniku otkrila ključnu informaciju koju ni u ludilu nije smjela?

1 min read

Nermin Sulejmanović ubio je ukupno tri osobe, tri ranio, a potom, nakon višesatne potrage, izvršio samoubistvo. U tijeku su istražne radnje kako bi se utvrdilo koji je pripadnik MUP-a TK Sulejmanović dojavio gdje se nalazi Nizama Hećimović koja se skrivala kod tetke i kakvu je ulogu u cijeloj priči imala Dženana Selimović, policijska službenica Policijske stanice PU Gradačac.Ono o čemu se jučer ujutro nagađalo zauvijek je nestalo. Avaz neslužbeno doznaje da je trostruki ubica Sulejmanović bio u vezi s policajcem Selimovićem, za kojeg se sumnja da mu je prenosio informacije iz istrage i dojavljivao gdje se nalaze Nizama i njena kćerka.Selimović, koji se trenutno nalazi izvan Bosne i Hercegovine, točnije na odmoru u Italiji, sada se suočava s suspenzijom i stegovnim postupkom zbog ljubavne veze s osumnjičenicom.Očekujemo vašu izjavu.Naime,Nermin Sulejmanović proglašen je krivim za razna kaznena djela, među ostalima prije 15-ak godina osuđen je i za pokušaj ubojstva poznat Dženani Selimović.- više puta osuđivan za nasilničko i nesigurno ponašanje, prituživao se za obiteljsko nasilje, višestruko osuđivan – prethodno je obavijestio tužiteljstvo Ustavnog suda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!