Prvo oglašavanje Atijasa posle razvoda: O Anabeli, Gagiju, Luni, a Slobu je najstrašnije uvredio
May 28, 2024

Prvo oglašavanje Atijasa posle razvoda: O Anabeli, Gagiju, Luni, a Slobu je najstrašnije uvredio

2 min read

 Zajednički smo doneli odluku da ostanemo dobri prijatelji ili, čak, prijatelji sa beneficijama – izjavila je Anabela.

Andrej se nakon mesec dana oglasio pa progovorio o razvodu, Anabeli i objasnio kako je to doživela njihova ćerka Blankica.

– Svaki brak ima kriza i nama ovo nije bila prva, ali jeste ona koju nismo prevazišli. Ovakve stavri se u brakovima dešavaju oko nekih sitnica i gluposti, jer čovek kad naiđe pred ozbiljnim problemom on se potrudi da ga reši. Međutim, nama se dogodilo toliko tih sitnica i na kraju kap je prelila čašu. Odnos nije narušen ni zbog mene ni zbog nje, već se toliko ljudi umešalo sa strane da se to više nije moglo kontrolisati. Iskreno, želja za pomirenjem postoji, ali mislim da to nije moguće. Ja Anabelu toliko volim da joj želim svu sreću, ali kad bi našla drugog ne bi mi bilo svejedno – ispričao je Andrej, pa je otkrio kako je njihova ćerka Blankica podnela njihov razvod.

Andrej Atijas

Andrej Atijas, Printskrin: Youtube/Mirza Vranj NOVO

– Toga sam se najviše plašio, iskreno, ali Blanka je jako pametno dete i stvarno nismo imali problema. Vrlo smo joj jednostavno objasnili situaciju i da su mama i tata ostali prijatelji, što se njoj čak i svidelo, da više ne mora da me deli ni sa kim – objasnio je Andrej.

Andrej je progovorio i u kakvom je odnosu sa Anabelinim bivšim mužem Gagijem Đoganijem (48).

– Gagi je moj dobar prijatelji i jako smo se zbližili. Imali smo nesuglasice nekad, ali rešili smo to. Mislim da je okej dečko i da nije pokvaren i zao – komentarisao je Gagija.

Anabela Atijas, Andrej Atijas

Anabela i Andrej Atijas, Foto: Nikola Tomić

Na kraju dotakao se i teme “Zadruge”, Lune, Marka i Slobe.

– Luna je jako emotivno biće i jako joj je teško pao naš razvod, jer me gledao kao oca. Što se tiče Marka, pa ja njega znam duže nego što ga zna Luna, tako da se može reći da sam ih baš ja spojio – prača Andrej pa je ispričao kakav je odnos između Anabele i Marka:

– Anabela nikad nije ni podržava ni bila protiv Marka, tako smo podržavali već jednog u “Zadruzi 1” pa smo se opekli.

Sloba Radanović, Luna Đogani

Luna i Sloba, Pritnskrin: TV Pink

A što se tiče Slobe i mišljenja o njemu rekao je:

– Slobu sma poznavao i pre “Zadruge” i imao sam lepo mišljenje o njemu. Međutim, on je na kraju ispao jedna pi*ka – završava Andrej  za emisiju “Lajk dis lajk”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!