Prvo oglašavanje Hajp televizije o Dalili: “TRAŽILA JE UNAPRIJED 14 PLATA DA KUPI MERCEDES”
May 28, 2024

Prvo oglašavanje Hajp televizije o Dalili: “TRAŽILA JE UNAPRIJED 14 PLATA DA KUPI MERCEDES”

3 min read

Dalila je i dalje pod ugovorom sa televizijom!

Haos oko vijesti da je Dalila Dragojević iznenada dala otkaz na televiziji gdje je imala svoju emisiju se ne stišava. Spekulacije su brojne, od toga da je Dalila dala otkaz jer je direktor televizije Saša Mirković zabranio svojim zaposlenima i tv licima da na TikToku igraju popularne mečeve i na taj način uzimaju novac, do toga da je napustila posao zbog ponude koju je dobio njen bivši dečko Filip Car.

Takođe, pojavili su se i navodi da je Dalila od čelnika Pinka dobila ponudu koja se ne odbija za ulazak u “Zadrugu 7 Elita”, ali je ona to demantovala.

– Dobro sam, trenutno sam na plaži. Ne mogu sada da razgovaram o tome, ali odluku nisam donijela zbog TikToka. Saradnju sam završila u prijateljskim odnosima… Što se mojih daljih planova tiče, to se nikad ne zna. Nikad ne planiram stvari unaprijed, tako da vidjećemo, uglavnom još dugo ćemo se gledati – rekla je Dalila ekskluzivno za “Srbija Danas”, ali nije željela da precizira da li misli na TikTok ili na neku drugu televiziju, već nam je samo rekla da ima u planu sve što obuhvata video produkciju.

Sada se oglasio i urednički kolegijum Hajp televizije, a njihovo saopštenje vam prenosimo u cjelosti:

“Želimo svim kolegama da razjasnimo trenutnu situaciju oko špekulacija vezanih za našu voditeljku Dalilu Dragojević.

Dalila ima još uvijek važeći ugovor sa Hype televizijom i uredno isplaćeni honorar za narednih 14 meseci jer je za to zamolila našeg direktora Sašu Mirkovića kako bi mogla da kupi nov automobil.

Hype je Dalili isplatio 14-mjesečni honorar a u međuvremenu je Dalila otišla na odmor jer smo imali ljetnju pauzu.

Ugovor Dalile Dragojević i Hype je još uvijek na snazi jer Dalila nikada nije podnijela zahtjev za sporazumni raskid ugovora, kao ni za jednostrani raskid istog ugovora ili izvršila povraćaj novca na račun Hype production koji je dobila unaprijed. Ona kao strani državljanin u Republici Srbiji radi ali honorare prima na svoj račun u Bosni i Hercegovini.

Dozvolu za boravak na teritoriji Republike Srbije dobila je na zahtjev Hype a prije toga je boravila duži niz godina u Srbiji, a da nije imala urednu boravišnu dozvolu koju svi stranci moraju da imaju.

S tim u vezi naš direktor je zahtjevao i od nje kao od svih drugih voditelja da ne “prose” na Tik Toku i ostalim mrežama jer imaju dovoljne honorare. Ona to nije željela da prihvati, ali još uvijek nije raskinut ugovor sa njom jer je Hype unaprijed platio narednih godinu i po dana njenog snimanja emisija na Hype televiziji.

Dalila je takođe imala problem sa nekim kolegama što generalno nije uticalo na njen status u Hype-u.

Dolaskom Anđele Đuričić u Hype, Dalila je počela da se ponaša neprofesionalno i da glumi zvezdu a lično joj je smetao i intervju koji je Anđela uradila sa Filipom Carem i zbog toga je napravila tenziju, ali ni ona kao ni bilo koji drugi novinar ili voditelj ne može da uređuje program Hype televizije, već urednici.

Dalila je zbog toga prekorena i ona je dala “otkaz” ali medijima i društvenim mrežama a nije Hype-u kao pravnom licu sa kojim ima ugovor kao i obaveze koje je preuzela tim ugovorom.

Poslije zabrane da se naši voditelji bave Tik Tokom i “prošenjem” novca na tim mrežama svi smo uvjereni da će Dalila preispitati sebe i svoje ponašanje kako ne bi došla u situaciju da se njom bave advokatski timovi Hype production zbog mnogih stvari.

Hype se sprema za novu sezonu koja će biti mnogo bolja i jača od prethodne” poručili su.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!