PSIHIJATAR UPOZORAVA:Sa ovakvim OSOBAMA nikako se ne VJENČAVAJTE I NE PRAVITE DJECU, evo i zašto
December 6, 2023

PSIHIJATAR UPOZORAVA:
Sa ovakvim OSOBAMA nikako se ne VJENČAVAJTE I NE PRAVITE DJECU, evo i zašto

3 min read

Danas se sve veći broj pojedinaca razdvaja. Rezultati su pokazali da se kontrasti izvan pomirenja najčešće događaju tijekom 40-ih godina, a stručnjaci su nekoliko puta otkrili najpoznatije svrhe iza raspada bliskog obiteljskog odnosa. Mnogi ne mogu a da ne posumnjaju da se rastava danas pretvorila u “sjajan dan”, i nije uobičajeno da se pojedinci danas, u svakom slučaju, učinkovito predaju, kad su se potrudili ne učiniti sve to kako bi spasili svoj odnos sa suučesnikom.

Dr. Vladimir Uri, psihijatar, identificira okolnosti u kojima partneri imaju male šanse za preživljavanje. U objavi na svojoj Facebook stranici rekao je da postoji samo jedno “ljubavno pravilo” koje vrijedi za sve, a odnosi se samo na ljude za koje ne biste trebali stupiti u brak:

“Ne postoje univerzalne smjernice za psihoterapiju koje funkcioniraju za sve. Također, to je razlog od kojeg bi se trebali izričito kloniti. Ali možda jedan. Pokušajte se ne vezati ili imati djecu s bilo kime u čemu niste ništa manje uživali četiri godišnja doba s. To je rulet i nakon toga, a kamoli prije… Prije te jedne godine, možda sve što imaš u životu staviš na jednu brojku i okreneš lopticu… Štoviše, čekaš da pasti na svoj broj, a ne na 37 ili 38 drugih. uspjeti, međutim šanse na duge staze su snažno naslagane protiv vas.

Odvojeni
Također, svaki će vam stari terapeut dati do znanja da se ne biste trebali obazirati na zaključak pacijenta dok mu ne date priliku pobliže pogledati i stvoriti kliničku sliku. Pa da vidite u čemu uspijevate… Definitivno znate staru mentalnu šalu – nema normalnih, samo neispitanih. Problem je u tome što postati beznadno zaljubljen, koji je najutemeljeniji u toj prvoj godini, nije iznimno provokativan.

To je razlog zašto se ne bismo trebali družiti dok smo zaljubljeni, nego se radije glupirati i iskoristiti možda najljepšu sklonost poznatu čovjeku. Nadalje, cijenite sve ono što dvije osobe u obožavanju mogu cijeniti. Onda, u toj točki, pod pretpostavkom da mozak potvrdi da smo u pravu, kada sebe nazovemo ekvivalentom i slučajno da objašnjenje potvrdi da je taj netko sjajan što se nas tiče na duge staze i da možemo kreni sličnim putem nasmiješen i ispunjen, kakva bi razlika bila… puno sreće.

Definitivno… Prihvatite ovaj i bilo koji preostali savjet uvjetno. Također, dosljedno činite da bi vaš misaoni proces trebao biti završen. Netko treba pogriješiti i kladiti se. Također, pokažite da principi nisu važni. Također, da je najbolje nikada nikoga ne poticati, jer sve stalno može ispasti potpuno suprotno od onoga što se općenito očekuje. Kakav bi to svijet bio pod pretpostavkom da smo svi citre… Štoviše, budući da većina psihoterapeuta doista više voli raspravljati o ljubavnim temama, budući da su one prije svega fascinantne, u nekim slučajevima zabavne i dosljedno s daškom mašte i opsežniju perspektivu svijeta, na kraju su i razumni. Oni dodatno trebaju od nečega živjeti”, napisao je dr. Vladimir Đurić na svom Facebooku. Slažete li se?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!