Rada Manojlović PREKINULA VEZU pa priznala: Trebalo je do kraja da bude MUŠKO, pitam se šta smo uopšte tolike godine tražili zajedno! (foto)
April 20, 2024

Rada Manojlović PREKINULA VEZU pa priznala: Trebalo je do kraja da bude MUŠKO, pitam se šta smo uopšte tolike godine tražili zajedno! (foto)

2 min read

Jedno od najpopularnijih muzičkih takmičenja ne samo u Srbiji nego i u regiji je već godinama Zvezde Granda koje daje priliku mladim i talentovanim pjevačima da ih upozna i šira publika i da izgrade karijeru na estradnoj sceni. Kroz takmičenje je prošao veliki broj kandidata od kojih je većina pala u zaborav i počela da se bavi nekim drugim poslovima ali ima i nekolicina njih koji su postali prave muzičke zvijezde.

Jedna od njih je i Rada Manojlović koja je u jednom intervjuu govorila i o svom privatnom žiovtu i priznala kako je jedan raskid veze duboko emotivno potresao. Rada koja živi u rdonom Četerežu je vrlo često meta napisa u meidjima od kojih mnogi i nisu istiniti i kako je rekla te laži su znale i da je povrijede. Tako je na primjer bilo nakon što je prekinula svoju dugoogdišnju vezu sa Momiromm Gajićem poznatim košarkašem kada je on izjavio pola godine kasnije kako je Radu ostavio zato što je pjevačica i da nikada više ne bi tražio djevojku koja se bavi ovim poslom.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Radu su njegovi komentari baš naljutili pa je rekla kako ne može da razumije da čovjek koji ima 38 godina nasjeda na takve priče a posebno zato što je njihova veza trajala tri godine i imao je priliku da je dobro upozna. Također je osudila i način njegovog pojavljivanja u mediima i rekla da bi ona da je bila na njegovom mjestu sve to uradila mnogo kulturnije i da je već kada je odlučio da se javno oglasi trebao da kaže ono što je rekao i noj kada su prekidali.

Rada kaže da je i sada javno trebao da ponovi kako je ona dobra djevojka kakvih nema jedna u milion i da će joj uvijek biti prijatelj i neko na koga može da se osloni. Međutim to je za Radu davna prošlost jer već godinama unazad uživa u ljubavi sa pjevačem Harisom Berkovićem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!