RAT SARAJKI! ZERINA I RIALDA U KLINČU ZBOG JEDNOG MUŠKARCA: Bio je muž pevačice, a Hećova se UPLELA! (VIDEO)
April 25, 2024

RAT SARAJKI! ZERINA I RIALDA U KLINČU ZBOG JEDNOG MUŠKARCA: Bio je muž pevačice, a Hećova se UPLELA! (VIDEO)

2 min read

Rialda Karahasanović i Zerina Hećo imale su žestoku svađu, zbog navodne afere sa pevačicinim bivšim suprugom Alijom.

Rialda je rekla da joj se muž pravdao kada je video naslove u novinama.

FOTO: PRINTSCREEN

“I na osnovu toga si ti zaključila da sam ja imala nešto sa njim? Ti si izgubila prijateljicu, ovo si namerno uradila! Neka ti je Bog u pomoćI!”, dobacila je Zerina.

“Ona nije kriva za razvod mog braka, mi smo imali već neke probleme. To je bila kap koja je prelila čašu, ja sam imala rezervisan pristup prema njoj, ona je meni prva pružila ruku. Ja se ne brecam na nju, baš nastojim da ne komentarišem, ali slušam njene izjave i defitnivno mi neke stvari nisu jasne. Generalno tvoje ponašanje i njene izjave”, nastavila je Karahasanovićeva.

FOTO: PRINTSCREEN

“Ti ženo menjaš naglasak, menjaš identitet, ne pričaš kao što pričamo mi! Ti ćeš negde drugde meni objašnjavati neke stvari, ovde nećeš”, urlala je Zerina.

“Mnogi zadrugari komentarišu da je Zerina bila intimna sa tvojim suprugom?”, glasilo je pitanje.

“Da li su imali viđanja ili šta, ne znam, to neću da razlažem, ali sam to tada mislila i sumnjala”, odgovorila je pevačica.

FOTO: PRINTSCREEN

“Ovo je klasično kačenje na mene, imam mnogo toga da ispričam, nisam došla da mahalam, pogotovu da širim dezinformacije! Imaš hrabrosti da me vučeš za jezik, vrlo si mudra i vrlo je podlo sa njene strane, jer si ti i te kako pratila rijaliti”, vikala je Zerina.

Potom je Rialda dobila pitanje da li je Vladimir Tomović razlog zbog kog je potegla priču iz 2017 godine, budući da je primetila da je Zerina postala izuzetno bliska sa njim, a poznato je da je ona imala emocije prema njemu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!