Region bruji o Kristini i njenim mandarinama, a tek da joj vidite fotografije na Instagramu
April 19, 2024

Region bruji o Kristini i njenim mandarinama, a tek da joj vidite fotografije na Instagramu

1 min read

Dok je hrvatski “24sata” pravio reportažu sa njom, mnogi kupci mandarina opkolili su njenu tezgu sa namjerom da kupe voće, ali možda više zbog toga da bi stekli bilo kakvu interkaciju sa njom. Oni “hrabriji”, pravili su i selfije. Iako se o njoj ne zna puno, Kristinin Instagram profil pun je izazovnih fotografija, a čini se i da od mandarina može vrlo dobro da se zaradi.

Ukoliko studiozno posmatrate njene fotografije na popularnoj društvenoj mreži, naići ćete na skupocjene odjevne predmete, nakit i modne detalje. Nije poznato da li je riječ o originalima ili su to samo kopije svjetski poznatih brendova.

Najpoznatija prodavačica mandarina na društvenim mrežama ima više od 33.000 pratilaca, što je čak 17.000 više od dana kada su u javnost izašle fotke i video snimci njene prodaje mandarina.

Popularnost ove donedavno nepoznate djevojke potvrđuje i veliko interesovanje ljudi koji odlaze po trenutno najtraženije voće. Na društvenim se mrežama pojavio i javni događaj za “Organizovanu ekskurziju autobusom po mandarine kod Kristine”.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!