Rodbina se odrekla Marije Kulić: Umrla joj tetka, a ona se veseli! Neopjevana džukela i lažljivica
May 24, 2024

Rodbina se odrekla Marije Kulić: Umrla joj tetka, a ona se veseli! Neopjevana džukela i lažljivica

2 min read

“Prije svega, saznala sam da mi je preminula tetka, zbog toga želim da izrazim porodici saučešće. Mnogo bih voljela da dođem na sahranu, ali mislim da je pravilo samo za najbližu rodbinu”, rekla je toga dana Marija.

Ovo je, naravno, bilo neuvjerljivo, pa izvor otkriva šta je Mariju i Miljanu zaista spriječilo da odu na bdjenje kod upokojene tetke i bake.

“Marija je neopjevana džukela i lažljivica, kao i cijela njena porodica počev od muža Siniše pa sve do kćerki, koje su probisvijeti kakvih nema. Njih se cijela familija sa Marijine strane odrekla i otpisala ih je zauvijek. Neće da čuju za njih ni u ludiłu. Takva porodica može samo da vam bude sramota za ugled i čast ako ste normalni, a njena tetka i sva njena familija je i te kako od ugleda. “Nemojte da nam spominjete taj šljam od Kulića. Oni nisu naši. Mi nećemo da imamo posla s njima. Oni se brukaju i prodali su dušu za pare. Kćerka joj se je*e po rijalitijima i pravi kopilad. Fuj“, rekla je jedna od rođaka Kulićke – počinje priču naš izvor blizak Mane odrekla i otpisala ih je zauvijek.

“Neko im je prenio da je Marija slavila rođendan na dan kada joj je tetka umrla. Poludjeli su: “Nek joj se sve najgore vrati. Ta ista tetka joj je pomagala kao niko u životu. Ako već nije mogla da dođe na oproštaj, nije morala da pravi proslavu rođendana. Mi smo zgranuti. Zadala nam je udarac od koga ćemo se teško oporaviti. Ma odričemo se nje preko novina“, rekla je jedna rođaka sa tetkine strane”, završava izvor blizak Kulićkama i njenoj rodbini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!