SAHRANILA MUŽA I OSTALA SAMA S 4 SINA, A ONDA JE PALA NA ŠARM SVEKRA:Udala se za njega, pa se desio ŠOKANTAN PREOKRET
May 23, 2024

SAHRANILA MUŽA I OSTALA SAMA S 4 SINA, A ONDA JE PALA NA ŠARM SVEKRA:
Udala se za njega, pa se desio ŠOKANTAN PREOKRET

2 min read

Ženina priča, koja se pojavila putem internetske zabave 2019. godine, zapanjila je mnoge, razmišljajući da li bi se tako nešto zaista moglo dogoditi u stvarnosti. Takođe, iako je prošlo dosta vremena, ona zapravo i dalje zadivljuje opšte društvo.

Tačnije, izgubila je svog partnera i napuštena je sa četvoro dece. Nakon što je preminula njena lepša polovina – oženio se oca! Uprkos tome što je dugo razmišljala šta da radi, na kraju je pristala na brak iz lične odgovornosti, a mi vam dajemo njeno priznanje u celosti:

Nakon što je moja druga druga otišla sa ovog svijeta prije dosta vremena, ostala sam napuštena sa 4 djece, sama… Nisam još imala nikoga. Bilo mi je izuzetno izazovno, plašila sam se budućnosti, odrastanja mladih, obaveza.

Prošle godine mi je otac iz braka ponudio da se udam za njega, s obzirom da je moja majka u braku umrla godinu dana nakon moje bolje polovine. Bilo mi je mučno kada mi je savetovao da se udam za njega, međutim u tom trenutku je pokušao da shvati da je to u moju korist, da ću imati njegov anuitet i da će to rešiti moju budućnost. Igrom slučaja, otac po braku ima njemačke beneficije i to odlične.

Sve je bilo sjajno kada je u pitanju naša veza, međutim, mesec dana ranije smo zanimljivo prešli granice oca u braku sa devojkom. I pored toga što smo se vezali, nismo imali tu vezu, na osnovu toga što je naš brak zatvoren zbog njegovih beneficija, odnosno tako je bilo do mesec dana ranije.

Uspjelo je, ni njemu ni meni nije drago, ali… mi smo živi pojedinci i te potrebe su u tom trenutku bile utemeljenije od svega.

Do tog trenutka nisam bio u takvom raspoloženju sa osobom dosta dugo. Nakon toga smo pristali da ga s vremena na vrijeme ponavljamo… u trenutku kada se pojavi potreba, moglo bi zvučati mučno, ali ja bih radije legla s njim nego s različitim muškarcima u gradu i na taj način ponizila svoje mladi i moj pokojni supružnik. .. naći sreću na ahiretu”, zaključila je.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!