SANJA TEK SAD MATOROJ NEĆE OPROSTITI IZDAJU! Tek kad čujete šta kaže o rođendanskom poklonu koji je Luna dala Matoroj
February 27, 2024

SANJA TEK SAD MATOROJ NEĆE OPROSTITI IZDAJU! Tek kad čujete šta kaže o rođendanskom poklonu koji je Luna dala Matoroj

1 min read

Naime, zadrugari su joj najviše zamerili na tome što je previše brinula o Luni Đogani, koja juče nije ni došla na njen rođendan, a kasnije joj je poklonila brojanicu koju je Jovana s oduševljenjem prihvatila. Međutim, Jovana se ni zbog čega ne kaje, a čak je istakla i da bi sve uradila isto i da je i dalje u vezi sa Sanjom!

Stankovićeva poslala Matoroj jasnu poruku – razočarana je do srži u svoju bivšu emotivnu partnerku.

“Iskreno, jeste me je razočarala i njeni prijatelji su u neverici. Meni je bitno da sam ja ispala čovek i pokazala svoju veličinu samim tim što sam joj organizovala rođendan. I tog dečka kojeg pominje ,,verenika” koji ne postoji u mom životu smatram da se namerno hvata za njega da bi opravdala svoje druženje za Lunom i Anabelom. Jako je ružno da kažeš: ”I da sam i dalje sa Sanjom, isto bih uradila”, a znaš da mi smeta. Jednostavno je izabrala njih dve umesto mene i ja joj želim sreću – rekla je Sanja”, pa je prokomentarisala i Lunin rođendanski poklon Matoroj.

“Što se tiče Luninog poklona, ispala je smešna, jer kao nije htela da dođe na rođendan, a daje poklon. Šopićkina reakcija u tom trenutku je bila adekvatna i na mestu (krstila se) kada je videla šta Luna radi”, poručila je Sanja.

FOTO: PRINTSCREEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!