Sara Reljić najstrašnije oplela po Dalili: “Sve što se tiče nje mi je ljigavo!”
February 23, 2024

Sara Reljić najstrašnije oplela po Dalili: “Sve što se tiče nje mi je ljigavo!”

2 min read

Pevačica Sara Reljić, bivša učesnica Zadruge, komentarisala je učešće svog brata Filipa koji trenutno učesnik Zadruge 3. Ona je priznala da mu ništa ne zamera do sada i da bi mu čak savetovala da bude još otvoreniji i britkijina jeziku .

Ona je prokomentarisala i njegovu ljubavnu aferu sa Jelenom Krunić, koja je diskvalifikovana zbog nasilja nad Tarom Simov.

– Ne zameram mu ljubavnu aferu sa Jelenom jer ima dovoljno godina da sam određuje sa kim će da bude. Njeno ponašanje nije baš najnormalnije i uopšte mi nisu jasni oni napadi i njeno histerično ponašanje prema njemu. U suštini ona je samo utripovala da moj Filip hoće nešto ozbiljno sa njom, on o tome i ne razmišlja.Ne bih ga osudila da je imao seks pred kameram i ja sam ga imala – prokomentarisala je Sara.

Sara Reljić

Sara Reljić, Foto: Nikola Tomić

Sara nije pričala samo o bratu i njegovom učešću već se dotakla i pojedinih učesnika čije ponašanje joj se uopšte ne dopada.

 Iskreno Dalilu ne podnosim, ne volim kad je Filip sa njom u društvu. Sve što se tiče Dalile mi jeružno i ljigavo. Što se tiče Miće on svake sezone ima isto ponašanje, jako je zao i bezobrazan i to je tako ne može da se odglumi. Novi učesnici ga se plaše, pa mu se zbog toga ne zameraju – rekla je Sara.

Zadruga 3, Dalila Dragojević

Dalila Dragojević, Foto: Nikola Tomić

Na kraju se prisetila i muvanja i varnice koje su se desile sa Janjušem u “Zadruzi 1”.

– Mi smo se, što se toga tiče, samo sprdali da se muvamo, i priznajem – sami smo krivi što su tako pričali o nama. On je prvi krenuo tu priču, a ja sam je nastavila – objasnila je Reljićeva za Kurir.

Podsetimo, Sara je pre 3 nedelje, nakon što je Dalila napala Filipa Reljića, na Instagramu napisala:

– Pa, “sestro”, ja sam bila deset meseci sa istim tim “klošarima i ološima” od kojih se ti toliko razlikuješ, pa sam zadržala svoje kućno vaspitanje, damo! A svi ti “klošari i ološi” koji su pričali danas u emisiji, kad se sastave ne mogu imati psovki kao ti! Nema veze gde si, ali ima veze odakle si. I pod “odakle si” sam mislila na kućni odgoj, a ne na mesto odakle si.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!