Saša Popović zna kada će umrijeti i briga ga: Čuvena baba Vanga direktoru Granda pročitala životni put, bilo joj je potrebno čitavih 5 minuta
December 4, 2023

Saša Popović zna kada će umrijeti i briga ga: Čuvena baba Vanga direktoru Granda pročitala životni put, bilo joj je potrebno čitavih 5 minuta

2 min read

Prvi čovjek Granda otkrio je da je posjetio proročicu koja mu je ispričala kog datuma će da umre. Sa njim je baba Vangu posjetila i cijela grupa “Slatki greh” koja je u to doba harala bivšom Jugoslavijom, pa je tada i Lepoj Breni proreknuta sudbina.

Kako kaže direktor Granda, baba Vanga je predvidjela raspad njihove čuvene grupe kao i vrijeme kada će se to dogoditi.

“Bili smo kod Vange pokojne. Tačno je to rekla! Ja kad sam sjeo ispred nje ona je samo rekla: “Skini naočare”. Ja kažem: “Ne nosim naočare”, a ona kaže:

“Sad ću te izbaciti napolje, skini naočare”. Rekla je: “Djeco, ovo je divno, sve je lijepo, ali vi sljedeće godine više nećete postojati”. I onda mi je rekla cijeli život… Ajd sad da ne pričam. Sve mi je rekla šta će da bude i kako će da bude, i tačno kako mi je rekla… Čak me je i pitala: “Hoćeš da ti kažem kada ćeš umrijeti?””, rekao je Popović.

“I ti sada sve znaš”, pitala ga je voditeljka.

“Da. I sve mi se obistinilo, ali pazi, u dlaku! Za pet minuta mi je ispričala cijeli život i rekla je: “Dobro pamti šta ću da ti kažem!” Pričala je pola srpski, pola bugarski, pošto je ona u Strumicama. Rođena je tamo, išla je u školu tamo”, zaključio je čelnik Grand produkcije u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!