Saznajemo! Miljana, Marija i mali Željko ulaze u Zadrugu 3, Miksi unapred uzela paprenu cifru
February 21, 2024

Saznajemo! Miljana, Marija i mali Željko ulaze u Zadrugu 3, Miksi unapred uzela paprenu cifru

1 min read

Miljana i Marija Kulić ponovo ulaze u Zadrugu, a sa njima će kao i u prethodnoj sezoni biti Miljanin sin Željko, saznaje Telegraf JETSET!

Kako priča naš izvor, Kulićke su potpisale ugovor i napravila dogovor sa produkcijom, a obe će imati papreno visok honorar!

– Miljana je pristala da uđe u Zadrugu 3, a sa njom i njena majka, naravno pod uslovom da sa njima uđe i mali Željko, te da imaju posebnu prostoriju. Svesne su i one toga kakav šou prave, a svesna je i produkcija Pinka. Koliko god da iritiraju neke gledaoce, ipak vole da ih gledaju i one mahom i zabavljaju narod – kaže naš izvor.

Pored njih dve, i mali Željko će imati honorar, ali ove godine svi će se unovčiti više nego ranije.

Miljana Kulić

Miljana Kulić deo para je već uzela, Printskrin: TV Pink

– Provereno je da je Miljana dogovorila da ima 4.000 evra, Marija 3.000 evra, a za malog Željka su dogovorili 2.000 evra. Nedeljno, naravno – tvrdi sagovornik Telegrafa, inače blizak Miljani Kulić.

Takođe, Miljana je već dobila deo honorara, i to za prvih 6 meseci, što znači da je sada, i pre početka Zadruge 3, bogatija za 96.000 evra.

Ukoliko Miljana i Marija sa malim Željkom izdrže svih 9 i po meseci u Zadruzi 3, inkasiraće: Miljana 144.000 evra, Marija 108.000 evra, a Željko 96.000 evra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!