“Sedam dana se krila kod mene, osmi dan je neko izdao lokaciju”:Tetka ubijene Nizame o hororu u Gradačcu
May 23, 2024

“Sedam dana se krila kod mene, osmi dan je neko izdao lokaciju”:
Tetka ubijene Nizame o hororu u Gradačcu

2 min read

Odvukao je nju i klinca, počeo da puca na nas, priča tetka Nizame Hećimović, koju je u petak nemilosrdno ubio njen nevjenčani suprug.

Nedavno je Nermin Sulejmanović najprije nemilosrdno pretukao, a potom i ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović hicem u glavu.

Nizama se sklonila od dominantnog kretena kod svoje tetke Zijade, međutim dželat ju je vidio i osudio.

Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene gospođe, kaže za Blic da je Nizama bila sa svojim mladićem sedam dana pre nego što je ubica posmatrao nju.

– Bila je kod mene sedam dana, osmog dana su izdali prostor, osmog je saznao gde se sprema – rekao je Zijada, koji garantuje da je policija znala gde Nizama odlaže.

– Nizama se grdila što ima problema i zato je otišla kod mene sa klincem od tog gospodstvenog kretena – kaže tužna tetka nesretno stradale gospođe.

Tetka kaže da je Nermin Sulejmanović, kada je shvatio da se Nizama sprema kod nje, došao do ulaza.

– Prvo me je kompromitovao vatrenim oružjem, a onda je izveo moje dete napolje. Onda je u tom trenutku uzeo klinca i odvukao je i počeo pucati na nas. Povrijedio je moje dijete Nedime. Potom sam pozvala policiju, koja se pojavila nakon 20 minuta, iako je naš dom udaljen samo kilometar – priča primetno potresena gospođa.

Prema njenim riječima, djevojka rahmetli Nizame i Nermina, koja je na Instagramu prenijela ubistvo svoje nevjenčane supruge i ostavila je u lokvi krvi kada je završio svoj smiješni aranžman, dobro je i hospitalizirana je.

Ona je također dodala da porodica ima dosije u kojem je Nizamiju uskraćeno osiguranje kada je opisala Nerminu za brutalnost, a posljednji put je to učinila nekoliko dana prije ubistva.
– Da su policija i pravosuđe reagovali što je brže moguće, ova strašna nesreća koja nas je zahvatila u mraku je možda bila predupredena i Niza bi je sada proživljavala blizu svoje djevojke – rekla je Zijada Vuković Pamuković.

Dozvolite da vas obavijestimo da je Nermin Sulejmanović u petak u Gradačcu ubio tri osobe, a još tri ranio. Nakon što je prije mladića donio odluku o svojoj nevjenčanoj supružnici, otišao je u grad gdje je ubio Denisa Cengiza i njegovog oca Ondera, i zaista ranio njegovu mamu. Na putu je povrijedio policajca koji je pokušao da ga kontroliše.

Potom je pobjegao na imanje u blizini Gradačca, gdje je, kada ga je policija zahvatila, sve okončao.

(telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!