ŠEHERZADA I ONUR RENOVIRALI KUĆU, ZAVIRITE UNUTRA: Ovi detalji će vas raspametiti, ovdje uživaju sa troje djece
April 16, 2024

ŠEHERZADA I ONUR RENOVIRALI KUĆU, ZAVIRITE UNUTRA: Ovi detalji će vas raspametiti, ovdje uživaju sa troje djece

1 min read

Dom Berguzar Korel u Londonu, potpuno je drugačiji od onog u kojem par stanuje u Turskoj. Kada je mala Leyla, kćerka popularne Šeherezade, došla na svijet prošle godine, par je odlučio da svoj dom u prijestolnici Engleske uredi malo drugačije, kako bi imali ušuškani kutak, u kojem će svi članovi porodice jednako uživati.

Naime, u toku je renoviranje njihovog stana, sudeći po objavama turske glumice. Beguzar i Halit će uskoro imati kamin, idealan za ušuškane, hladne večernje sate. Iako su u turskim medijima postojale glasine da se par definitivno smjestio u Engleskoj, njihov PR menadžer to je demantovao, objasnivši da u proteklih pet godina supružnici posjećuju London.

Dok su radovi na kaminu u toku, Berguzar je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila djelić dnevne sobe, kao i nekoliko detalja u stanu, a malo ko je ostao ravnodušan na prizor. Posmatrajući prethodne fotografije doma u Turskoj i poredeći ih sa sadašnjim domom u Londonu, stiče se utisak da je glumica talentovana za uređivanje interijera, budući da je svaki kutak sređen prema njenoj viziji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!