Siniši Kulić pozlilo poslije poligrafa: Zola je marioneta kojom upravljaju svi živi samo da bi izvukao neku korist
April 18, 2024

Siniši Kulić pozlilo poslije poligrafa: Zola je marioneta kojom upravljaju svi živi samo da bi izvukao neku korist

1 min read

“Šta da kažem, katastrofa! Sve to što je sinoć bilo, ja sam to već i znao. On je jedan klasični prevarant, što se i dokazalo. Glava me boli, jedva pričam koliko sam se iznervirao što se Miljana nervira i skače joj pritisak bespotrebno.

On je jedna marioneta kojom upravljaju svi živi samo da bi izvukao neku korist, što je i radio. Prezirem ga zbog toga što se prema Miljani ophodio tako kako se ophodio, što je lagao, inače ja protiv njega lično nemam ništa. Zola je poročan lik i to je neizlječivo”, rekao je Siniša Kulić.

Siniša misli da Miljana ne treba da rodi dijete, evo koje još razloge navodi:

“Apsolutno se slažem za kiretažu, iako znam da je to veliki grijeh. To sa njim joj ništa ne treba, neće on nikad dokazati svoju iskrenost, jer je već pokazao ko je i šta je. Pa, nije ona jedina koja je odlučila da to uradi! Djetetu treba otac, on to ne može da bude, nije za to sposoban”.

“Ni to što hoće da pristane da Miljani da honorar nema nikakvo značenje, zato što ona nije glupa. Njoj njegove pare ne trebaju, ona samo hoće da ga navuče da prizna neke stvari, mislim da nema šanse da se to dogodi”, rekao je Siniša.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!