Sloba otvoreno o Kijinim posetama, zašto bi mu najbolje bilo da živi na selu i o čemu priča sa Cecom
May 19, 2024

Sloba otvoreno o Kijinim posetama, zašto bi mu najbolje bilo da živi na selu i o čemu priča sa Cecom

2 min read

 To je istina, da je jednom bila Kristina. Kako se ljudi sećaju toga?! Ja se ne sećam. (smeh) To je bilo pre skoro godinu dana, oni su rekli da smo mi kao bili zajedno, da je ona non-stop viđana u mojoj zgradi, a ona je možda pored tog puta bila još dvaput kod mene u stanu. I to nije bila sama nikada, nego sa našim zajedničkim prijateljima. Mislim da je tada izgubila, ili zaboravila negde, ključ, nije imala gde da prenoći. Tada smo bili u super odnosima i rekao sam joj da može da dođe da prespava, imala je svoj kofer i ponela ga je – kaže Radanović koga su komšije viđale i sa zgodnom crnkom koja ima tetovažu na ruci.

– Ne znam na koju misle. (smeh) Šalim se! Možda su od dve spoijili jednu… U moj stan ne dolaze preterano često ljudi. Dolaze drugari, dolazile su i devojke, normalno, ne znam na koju su mislili – rekao je pevač.

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da je Radanović merkao stan u blizini zgrade u kojoj živi Anabela Atijas (44). On kaže da je gledao stan u tom kraju, a ne u istoj zgradi, a nas je zanimalo da li bi mu smetalo da mu, na primer, prve komšije budu bivša devojka Luna Đogani (23) i njen dečko Marko Miljković (34).

Luna Đogani, Marko Miljković, nastup Dare Bubamare, Gotik

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: ATA Images

– Nemam problem ni sa kim. Oni žive svoj život, ja svoj. Meni je sve to normalno, verovatno bih imao možda neku odbojnost prema tom stanu, ali ne odbojnost prema njima što su oni tu, nego što će mene da opterećuje to i da mi se ceo život provlači: “Ti si namerno došao tu, ti ovo, ono”, a ne zato što mi se stan svideo. Možda je najbolje da živim negde na selu, da kupim ovce da čuvam, krave i da imam svoju livadu i pašnjak. Mislim da će tako biti svi zadovoljni – objašnjava Radanović.

Pevač će za Novu Godinu nastupati sa Cecom Ražnatović (46) u jednom prestoničkom hotelu, a sada je otkrio kako izgleda njihova komunikacija.

Ceca Ražnatović sloba Radanović

Ceca Ražnatović i Sloba Radanović, Printskrin: Instgaram/slobaradanovic

– Ne sad nešto preterano da se čujem sa njom… Kad imam neku pesmu pitam je za savet: “Šta misliš, kakva je ova pesma za mene?”. Ona mi odmah kaže iskreno: “Ovo je za tebe, ovo nije za tebe, ovo je super”. Uglavnom nam se komunikacija svodi na to kad ja tražim neko njeno mišljenje ili savet, ili kad čestitamo nešto jedno drugom – zaključio je Radanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!