Sloba se oglasio nakon priča da mu prete ubistvom jer je spavao sa ženom narko-bosa
February 23, 2024

Sloba se oglasio nakon priča da mu prete ubistvom jer je spavao sa ženom narko-bosa

2 min read

Pevač Sloba Radanović (29) u par navrata je isticao da ga je devojka ostavila iz nekih privatnih razloga, tačnije jer navodno ne može da ima decu, međutim istina je izgleda sasvim drugačija. Naime, kako se šuška oboje su se uplašili moguće osvete njenog muža koji je ozbiljan narko-bos.

Muž, koji živi u inostranstvu, saznao je za aferu svoje žene sa pevačem i sada je spreman da opere svoj obraz tako što će se žestoko osvetiti Radanoviću i naučiti ga čije žene ne sme da odvlači u krevet, piše Svet.

Slobodan Radanović, Sloba Radanović

Sloba Radanović sa devojkom, Foto: Instagram/slobaradanovic

Slobu su ove priče navodno preplašile pa je čak unajmio i obezbeđenje, a onda na sve načine pokušavao da smiri situaciju.

– Nije Sloba skrivao devojku bez razloga, već zato što je ona udata za opasnog krimosa, koji ne sme da dođe u Srbiju zbog problema sa zakonom, ali ovde ima svoje ljude koji bi, ako treba, ubili za njega. Upravo je to ono od čega Radanović drhti sada kada se saznalo za njegovu aferu. On sada dobija pretnje preko ozbiljnih ljudi iz podzemlja i brže-bolje je raskinuo vezu iako je zaljubljen u tu ženu. Ona je čak dolazila na snimanje njegovog spota, pratila ga na nastupima, a kada je muž čuo, zvao je Radanovića i objasnio mu da je najbolje da se više ne čuje sa dotičnom. Nije trebalo dva puta da kaže, Slobi je sve bilo jasno – ispričao je izvor blizak pevaču.

Slobodan Sloba Radanović

Sloba, Foto: Nikola Tomić

Povodom ovih navoda, pozvali smo Slobu koji nam je prokomentarisao ovu informaciju.

 Stvarno ne znam više ko plasira ove informacije, ali ove stvari su prevršile svaku meru. Ovo je laž. Niti imam šta sa bilo kakvom zauzetom ženom, niti sam ikada imao. Niko mi ne preti ubistvom i nemam obezbeđenje. Naravno da se ne bojim, zato što su to izmišljotine – rekao je Sloba za Telegraf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!