Slučajno Je Prosula Ovo Po Pločicama, A Onda Vidjela Čudo: Za Samo 2 Minuta, Buđ I Prljavština Su Nestali
December 7, 2023

Slučajno Je Prosula Ovo Po Pločicama, A Onda Vidjela Čudo: Za Samo 2 Minuta, Buđ I Prljavština Su Nestali

1 min read

Buđ se uvijek nakuplja na pločicama, a ponekad, koliko god da ih ribate, nikada nisu tako sjajne kao što ste zamišljali.

Mnogi ih takođe ribaju tankim četkama, koje oduzimaju previše vremena.

Ipak, jedna žena je sasvim slučajno provalila foru, pomoću koje pločice stvarno sijaju bez preteranog mučenja i ribanja.

Ona je u videu koji je objavila na TikTok-u pokazala kako laganim pomjeranjem džogera prelazi preko pločica, dok se sva prljavština sa fugi uklanja.

To se dogodilo kada je slučajno prosula sredstvo za odmašćivanje, jer je poslije dva minuta shvatila da se buđ i prljavština povlači.

,,Slučajno sam prolila ovaj odmašćivač po svom podu i otkrila da čisti fuge, a da ih nisam ni ribala“, rekla je na snimku, ističući da prolijete sredstvo, ostavite dva minuta da odstoji, a onda jednostavno prebrišete krpom.

Ona je istakla i da sredstvo za odmašćivanje možete koristiti i u druge svrhe čišćenja, ali da je obavezno da ga razrijedite, piše Krstarica.

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

haber.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!