ŠOK INTERVJU LUNE ĐOGANI POSLE ZADRUGE! Noć provela u suzama, a sad javno priznala: TEŠKO MI JE! Čeka samo jedno
June 15, 2024

ŠOK INTERVJU LUNE ĐOGANI POSLE ZADRUGE! Noć provela u suzama, a sad javno priznala: TEŠKO MI JE! Čeka samo jedno

1 min read

Luna Đogani Pevačica je pre dva dana napustila rijaliti, a mi smo je zatekli ispred zgrade u kojoj ima stan kako šeta svoje ljubimce. Iako nije skidala osmeh, otkrila nam je da joj dečko mnogo nedostaje, ali da je srećna što je kod kuće.

FOTO: PRINTSCREEN

Luna Đogani je emotivno reagovala kada je shvatila da napušta rijaliti, a kako smo mogli da primetimo kad smo je uslikali, suze je zamenio osmeh. 

Bez šminke, sa kosom skupljenom u punđu i u kratkom šortsu i japankama, Luna je sa svojim ljubimcem prošetala po kraju u kome živi. Iako u prvi mah nije želela da daje izjave, Luna nam je priznala da je srećna što je nakon višemesečnog boravka u „Zadruzi” konačno zaspala u svom krevetu.

– Odlično sam, spavala sam kod kuće. Probudila sam se odmorna nakon dužeg vremena, izvela sam kuce, tako da se super osećam – rekla je Luna, i dodala da će joj trebati vremena da se navikne da zaspi ranije, jer je u rijalitiju legala u jutarnjim časovima.

FOTO: PRINTSCREEN PINK

– Legla sam kako sam i navikla, u 5 ujutru, treba taj neki balans da nađem, ali generalno se dobro osećam, probudila sam se u svom krevetu.

Ipak, iako su tek dva dana razdvojeni, Đoganijeva ne može da sakrije da jedva čeka da potrči u zagrljaj Marku Miljkoviću.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!