ŠOK! OŽENIO SE DARKO LAZIĆ, OGLASILA SE NJEGOVA MAJKA: Izgovorila samo 1 rečenicu
December 10, 2023

ŠOK! OŽENIO SE DARKO LAZIĆ, OGLASILA SE NJEGOVA MAJKA: Izgovorila samo 1 rečenicu

1 min read

U svim domaćim medijima nedavno je odjeknula vijest da je nova djevojka Darka Lazića u drugom stanju, a navode o prinovi u porodici ubrzo je demantovala pjevačeva majka Branka. Darko je tada kratko poručio da Katarina ne želi medijski da se eksponira, ali dodao i da bi priželjkuje da sa njom dobije još jednog sina.

Prilikom svog posljednjeg gostovanja na televiziji pjevač je priznao da planira da oženi svoju novu izabranicu, a domaći mediji pišu da je to i učinio! Darko i Katarina izgovorili su sudbonono “da” juče, 8. decembra, u opštini u Novom Sadu u prisustvu nekoliko ljudi. Ceremonija je upriličena u strogoj tajnosti, a svoj komentar za medije dala je i njegova majka, koja nije prisutsvovala vjenčanju.

“Hvala, čula sam i ja, ali ne znam ništa, najbolje da pozovete Darka pa će vam on ispričati“, rekla je Branka.

Darko se ovim povodom još uvijek nije oglasio za medije. Podsjetimo, pevač je svoju devojku ponosno predstavio javnosti i medijima. Riječ je o Katarini S. iz Ugrinovaca, koja je u mlađim danima već bila sa Lazićem.

“Okej, Ana mi je prva žena, ali Katarina je djevojka sa kojom sam ja bio prije 13 godina u vezi godinu dana i, evo, ponovo smo zajedno. Zabavljali smo se kada sam ja imao 18, a ona 19 godina. Mislim da je to sudbinski”, rekao je Darko jednom prilikom.

(mondo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!