SPATIFILUM – ŽENSKA SREĆA. MAGIČNA MOĆ OVE SOBNE BILJKE!
April 23, 2024

SPATIFILUM – ŽENSKA SREĆA. MAGIČNA MOĆ OVE SOBNE BILJKE!

2 min read

Postoje takve sobne biljke, koje su prisutne gotovo u svakoj kući. Ali, mnogi ne znaju, čak, ni kako se zovu, a da ne pominjemo njihovu pravilnu negu. Spatifilum – je jedna od takvih priča. Postoji verovanje da ova biljka donosi sreću njenoj vlasnici.

U čemu se krije ženska sreća? Naravno, to je pre svega harmonija u kući, a može li biti harmonije tamo gde nema jakog muškog ramena i malih trčećih koraka.Veruje se da je upravo ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom.

SPATIFILUM – ŽENSKA SREĆA. MAGIČNA MOĆ OVE SOBNE BILJKE!

Ako neudatoj devojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj lični život. Ako je poklonite udatoj dami – u porodici će se pojaviti dete.

U stvari, sve sobne biljke simbolizuju nešto određeno – neke sreću u braku, druge – novac, treće – zdravlje, uspeh i tako dalje. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem?

Pokušajmo da otkrijemo.

Magična moć spatifiluma:

Od davnina su žene počele da primećuju da je postojanje ove lepe biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Devojke su pronalazile svog izabranika, devojke u vezi – ubrzo su dobijale ponudu braka, a udate žene – su živele srećni bračni život.

Sreća je, takođe, dolazila u kuću kod žena koje su dugo pokušavale da zatrudne, i sa pojavom ove biljke one su, napokon, obradovane vešću o dugoočekivanom radosnom događaju.
Mnogo kasnije, ova biljka, i verovanja povezana sa njom, postala su naširoko poznata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!