SRBIJA U SUZAMA! Nakon Šabana, Džeja ode nam i ON! Preminuo popularni pevač, Tuga
December 6, 2023

SRBIJA U SUZAMA! Nakon Šabana, Džeja ode nam i ON! Preminuo popularni pevač, Tuga

1 min read

Nije prošao niti jedan dan u posljednjih nekoliko godina, a da se nismo morali s nekim pozdraviti. Vrijeme jednostavno čini svoje, a ljudi umiru, i obični i oni čije smo filmove gledali ili slušali njihove pjesme. Prošle godine, 2021., samo u Srbiji je umrlo čak 19 ljudi, a svi su bili iz svijeta estrade.
I danas imamo jednu jako tužnu vijest, koja se odnosi na domaću glazbu, a kako vam kažemo da je preminula legenda 80-ih godina prošlog stoljeća što se tiče pop rock glazbe, sve će vam biti jasno. Svi su znali i pjevali njegove pjesme, bez obzira koju glazbu volite. Naime, jeste li čuli za grupu Divlji kesten? Ako ste jedan od onih koji to nisu, onda ste sigurno čuli za pjesmu Alisa.

Također, kako je potvrđeno za Belgrade News, u 56. godini preminuo je Igor Starović, pjevač i frontmen popularne grupe Divlji kesten. U ovom bendu je bio 10 godina, gdje je bio i skladatelj i pjevač. Inače, snimili su čak pet albuma, a imaju i velike hitove poput: “Nataša”, “Gori, gori srce moje”, “Suze krijem, same teku”, “Ti si moja glazba” i mnoge druge. Bili su popularni i u cijeloj bivšoj Jugoslaviji, a nedavno su dobili i priznanje kao “Beogradski pobjednik”. Igor Starović po struci je bio diplomirani arheolog, osim glazbe, volio je i košarku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!