SRPKINJA OTKRILA KOLIKO PUTA IMA ODNOSE ZA MUŽEM KAZAHSTANCEM, FRAPIRAĆETE SE BROJKOM : “Nedeljno može ČAK OVOLIKO”
February 21, 2024

SRPKINJA OTKRILA KOLIKO PUTA IMA ODNOSE ZA MUŽEM KAZAHSTANCEM, FRAPIRAĆETE SE BROJKOM : “Nedeljno može ČAK OVOLIKO”

3 min read

Powerhouse Milica Polskaja ne ostavlja svoje poklonike u svim međuljudskim organizacijama bez brige o njenom fascinantnom poverljivom životu. Danas je vezana za Kazahstanca i sa njim ima četvoro mladih, Filipa, Gošu, Leva i Sofiju.

Njen život fantazije se naglašeno menja kada prođe kroz Srbiju u Dubai da ga popuni kao majstor. Svojevremeno je u priznanju za “Blic” otkrila suptilnosti svog života. – Učio sam u Državnom štabu za regulaciju dosta vremena.

U početku sam bio na pažljivom planu potrošnje, dok sam u trećem morao da pređem na samostalan. Odabrao sam da donesem keš za svoje školovanje pa sam otišao u Dubai.

Kad god sam prvo uzela malo slobodnog vremena, a kasnije i na posao. Označio sam ugovor putem e-pošte, obavio intervju na internetu putem “Skypea” i pronašao novu liniju rada kao majstor. Organizacija mi je dala kartu i pogodnosti za početak.

1/4 FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/MMM_STILL_LIMITED_EDITION

Nakon toga sam uzdignuta i premještena da budem PR u jednom zapaženom klubu – započela je Polskajina susret za “Blic”, a nakon toga otkrila kako je imala renomirano druženje sa svojim supružnikom iz Kazahstana, koje najradije ne bi otkrivala naširoko. dnevno svjetlo.

– Upoznali smo se u plesnom klubu. Kad god bih ga prvi put najradije ne sreo, pošto se dva sata prije toga njegov saputnik približio da se slika sa mnom. Njegov saputnik je kolosalan i debeo i na kraju on, moj stalni supružnik, šalje svog saputnika da mi se nađe, pa mi se prvo pratilac slikao, a potom on šalje pratioca. Druge noći sam ga ponovo sreo u sličnom klubu. Držao je dvije čaše za šampanjac i nacerio se. S njima sam ostao kratko, jer je bio divan. Nejasan ton, bijeli zubi, plave oči, imao je sve. Nakon 60 minuta dao sam mu svoj broj telefona i malo smo se igrali. Sutradan me je pozvao u grad, samo da bi mi ubrzo otkrio da je svojoj saputnici rekao “rodiće mi dete” – rekla je, a ostalo je očigledno istorija.

Kako ona skreće pažnju na nju, najviše ju je oduševio njegov osmijeh i divne plave oči. I pored toga što se nagađa da je reč o izuzetno bogatoj osobi, Milica u svakom slučaju garantuje. – Nema realnosti da je on veoma bogata osoba. On je finansijski specijalista, ima svoju fabriku i to je sve što treba da kažem u vezi s tim. Moram da zadržim našu zaštitu – rekla je moćnica koja je ugradila silikon u svoja nedra, smanjila nos i napunila usne hijaluronskom korozivom.

Jednom je odgovorila na temu jednog od njih koliko često sedam dana ima odnose sa svojom drugom drugom.

“Hahaha, kakav upit. Kako kada, zavisi. Od 7 do 12. Hahaha, to ne uključujem”, obratila se Milica Polskaja, koja je takođe poznata po svojoj neposrednosti i transparentnosti. U trenutku kada je dobila reakciju na svoju potvrdu da i ona i njena bolja polovina imaju visoku volju, napomenula je da je za nju ovo obična mera snošaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!