Srpska manekenka teško povređena na imanju milijardera, dva sata visila u vazduhu!
May 19, 2024

Srpska manekenka teško povređena na imanju milijardera, dva sata visila u vazduhu!

2 min read

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) podnela je višemilionsku tužbu protiv milijardera Čina Čua (53) iz Vijetnama, nakon što je teško povređena tokom pada zip lajna na njegovom imanju.

Ču je pozvao grupu mladih modela, te svoje prijatelje, da 17. jula posete njegov dom u Vestčesteru (Njujork), na kojem ima čitavu garažu punu “super automobila”.

Srpkinja Simona je tada, tokom vožnje na žičari po njegovom luksuznom imanju, velikom brzinom udarila u drvo, a od siline udarca Simona je ostala “zakucana” 15 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila – doslovce – dva sata!

Chinh Chu

Čin Ču, Printskrin: Youtube/Bloomberg Live

Nakon toga stigle su hitne službe koje su spasile nesrećnu Simonu, a spasioci su utvrdili da je polomila karlicu, i to na nekoliko mesta, ruka joj je hitno ušivena, a potom je helikopterom prebačena u “Yale New Haven” bolnicu, jednu od najpoznatijih u SAD, piše Page Six.

Ču, inače razvedeni biznismen koji ima dvoje dece, a trenutno se zabavlja sa izvesnom Ruskinjom, Simoni je rekao da će se pobrinuti za sve što bude potrebno.

Simona Andrejic

Simona Andrejić, Foto: Profimedia/Alamy

Smestio ju je u hotel sa pet zvezdica i dao joj na korišćenj svoj Rols Rojs, kako bi mogli da je prevoze kod lekara, reko je nekoliko izvora.

Međutim, Ču je Simoni ponudio nagodbu u iznosu od nekoliko hiljada dolara mesečno – u periodu od godinu dana – a izvor kaže da je to za Simonu i u poređenju sa njenom zaradom – sitniš.

Kada nije prihvatila njegovu ponudu, njegov pomoćnik pretio je da će ukinuti medicinsku negu i plaćanje iste, kao i plaćanje hotelskog smeštaja. Simona je nakon pretnji svojom voljom izašla iz hotela.

Ču se nije oglašavao u javnosti, njegov advokat Džon Altoreli nije odgovarao na pozive, a PR je odbio da komentariše.

Simona je nakon nesreće završila u invalidskim kolicima.

Njen advokat Salvatore Straculo oglasio se kratkim komentarom:

– Simona ima razarajuće povrede. Ne može da radi i trpi veliki bol. Naknada štete trebalo bi da bude poštena, u okviru zakona.

Inače, Simona Andrejić jedno je od omiljenih lica čuvenih svetskih brendova kao što su Kelvin Klajn, Guči, Dolče Gabana, Dior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!