SRPSKA NAJBOGATIJA PJEVAČICA ZAPRAVO JEDE OVO! Ima kamione i avione, a njen ručak košta 500 DINARA
December 6, 2023

SRPSKA NAJBOGATIJA PJEVAČICA ZAPRAVO JEDE OVO! Ima kamione i avione, a njen ručak košta 500 DINARA

1 min read

Aleksić živi u luksuznom porodičnom domu s baštom od čak 100 ari.

Za lokaciju svog doma željela je mirnu oazu, pa je odabrala Staru Pazovu, a šuška se da je za svoje porodično gnijezdo iskeširala svojevremeno 500 hiljada eura, a još više iz godine u godinu ulagala.

Iako pjevačica ima mnogo novca, ona ističe da ne voli da obilazi skupocijene restorane, već voli da prirpema obroke za svoju porodicu. Da je vrsna domaćica, to dijeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pogotovo za praznike. Svakog Uskrsa i Božića, Seka pokaže kako je dekorisala porodičan dom i kakva raznovrsna jela je pripremila.

U prilog tome da je novac i popularnost nisu promijenili, govori i snimak koji je podijelila na Tik Toku. Seka je objavila kako jede pasulj i poslala snažnu poruku.

Foto: TikTok Printscreen/seka_aleksic

– Koji mi je ovo put da sipam? Kad počnu ljudi da mi se foliraju, restorani, suši. Zj*bi me restorana i sušija i svega ostalog, pasulj. Ceo život sam jela pasulj. Nema ništa lepše od hleba i pasulja, još mladi luk uz to ili ljuta paprika. Šta fali pasulju? – rekla je Seka Aleksić dok je sipala pasulj u tanjir, piše drugacije.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!