Stanija najavljuje haos đetiću! Dobrojevićeva stiže na megdan Vladi: Proslavio se zbog nas, zgazićemo ga! Sprema se žestok obračun
June 18, 2024

Stanija najavljuje haos đetiću! Dobrojevićeva stiže na megdan Vladi: Proslavio se zbog nas, zgazićemo ga! Sprema se žestok obračun

2 min read

Naime, Dobrojevićeva je prošle nedjelje sa momkom boravila uz Beogradu, te nam je tom prilikom otkrila da bi voljela uskoro da ude u treću rijalitija sa dečkom, pa da zajedno obračunaju sa starletinim bivšim partnerom, koji ne prestaje da je proziva.

“Vladimir je duboko povrijeđena osoba čim i dalje, poslije toliko vremena, ne prestaje da me komentariše! Niti ga pominjem niti me zanima, a već sam svima rekla, pa i fanovima preko društvenih mreža, da se neću baviti njime i da neću komentarisati nijedan njegov postupak. Ne znam zašto me proziva, ali složiću se s onim što je rekao, a to je da sam mu ja bila karta da se opet vrati u rijaliti.”

– Tu je u pravu jer, koliko vidim, on se proslavio zbog mene i Marka u ovoj sezoni rijalitija! Ako uđemo u Imaginarijum, sve će biti mnogo jasnije, a mi ćemo ga zgaziti ako na nas krene đonom.

Kako komentarišeš činjenicu da te je jednom prilikom nazvao američkom Macom Diskrecijom?

– Ne zanimaju me takvi komentari. Nisam sigurno očekivala da će poslije svega što se izdešavalo da me hvali.

Možda te provocira jer i dalje gaji emocije prema tebi?

– Nisam ispratila sva dešavanja jer nisam bila ovdje i imala sam mnogo posla. Nemoćan je on da uradi bilo šta. Neka gleda sebe i svoju karijeru. Ne sumnjam da očekuje da ćemo da uđemo zbog svega što se izdešavalo. Možda to i dočeka, ko zna! Nije još ništa sigurno, ali hajde da se sve zavrti na tome da postoji mogućnost!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!