Stefan Karić se pred svima obratio Kiji i poručio joj: “Prelepa si!”
April 16, 2024

Stefan Karić se pred svima obratio Kiji i poručio joj: “Prelepa si!”

2 min read

Budući da je Kristina Kija Kockar bila član žirija, a poznato je da su ona i Stefan u dobrim odnosima i da su komšije, Karić je iskoristio priliku i da se obrati Kiji i udeli joj kompliment. Prvo je pozdravio porodicu i zahvalio se svima koji su sinoć glasali za njega, žiriju i novinarima, a potom se obratio pobednici Zadruge 1.

– Kija, hvala puno na lepim rečima. Znači mi. Drago mi je da sam te video. Prelepa si – poručio joj je Stefan, a potom se zahvalio i ostalim članovima žirija: Dejanu Milićeviću, Kaći Živković, Cakani i Draganu Marinkoviću Maci.

Stefan Karić

Stefan Karić se obraća Kiji/Printskrin: TV Pink

Kija je sinoć bila u svetlucavoj dekoltiranoj, kratkoj haljinici koja je ležerno padala na njene obline, a koja je u jednom momentu “skliznula”, pa su joj se videle i gaćice.

Zadrugovizija, Kristina Kija Kockar

Kija Kockar/Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Stefan je sinoć umalo zaplakao kada je nakon nastupa uz pesmu Lepe Brene “Ona ili ja” Deki Milićević pomenuo njegovu bivšu devojku, pokojnu misicu Dijanu Milojković.

– Tvoja bivša devojka, najveći anđeo na ovom svetu… Imao sam čast da sarađujem sa njom i znam kolika je bila vaša ljubav. Nije ovo momenat i mesto, ali ti odajem priznanje, jer je toliko pričala o tebi. I ti si Bog, i svaka ti čast kakav si čovek i koliko si je voleo. Samo želim da ti se zahvalim, jer sam radio sa njom i bila mi je divan model – poručio mu je sinoć Milićević.

Pogledajte snimak na kojem Karić upućuje Kiji komplimente:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!