“Stidim se što će pred kamerama da pokaže…” Majka Dragane Mitar očajna zbog ćerkinog ponašanja
April 17, 2024

“Stidim se što će pred kamerama da pokaže…” Majka Dragane Mitar očajna zbog ćerkinog ponašanja

3 min read

 Sve ono što mi je obećala, sve je prekršila… Šta reći! Ona je moje dete i, naravno, ako treba da stanem ispred nje da se puca – neka pucaju! Ali, ne podržavam neke njene odnose… Trebala je nekim drugačijim putem da ide, e, sad, da li je ovo sudbina ili šta li je, ne znam. Znam samo da se to kosi sa nekim našim vaspitanjem. Neke stvari i postupke ne podržavam, a nju kao nju… Ne znam šta da radim, da probam da tražim da uđem tamo, makar kod drvenceta, da je pitam: “Šta ti se dogodilo?!” – zapitala se Draganina majka.

– Njoj kao da je kvrcnulo nešto u glavi! Ili je to sad njena igra, čisto da neke neraščišćene odnose raščisti… Eto, i Edo je rekao da se nije razveo, da mu papir ništa ne znači, pa da li je ona više htela da prekine sa takvim odnosom, pa sad igricu igra… – ispričala je.

– Ja bih je samo podsetila na ono što je obećala kada je trebalo da uđe, jer sam je pitala da li je psihički sposobna za ovako nešto. Potpuno je potpala pod ne znam ni ja šta… To je za mene dno dna! Rekla sam joj samo: “Molim te, ako nisi spremna, povuci se. Ne smeš sebi da dozvoliš taj luksuz zbog svog deteta” – dodala je.

Draganina majka smatra da se njena ćerka možda sveti zbog svega što je prošla sa bivšim suprugom, sa kojim ima sina Jovana.

– Ona nas sve pravi blesavim kod očiju, ja ne znam! Ja na njene postupke ne mogu da utičem, ne mogu da ih opravdam, ali ona je sad razapeta, pogotovo kada je doživela sve one prevare u braku sa Sinišom. To je bio način njene osvete, a Edo dve godine rame za plakanje… I ne bi joj se on našao tu da nisu imali nešto više od prijateljstva, kako to Edo naziva. Dragana je iz tog nekog očaja možda sve ovo dalje uradila…

Dragana i Edo, takozvani “Gospodin Torta” / Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Ni Draganinom ocu nije svejedno zbog ćerkinog ponašanja.

– On se isključio, kaže da neće ništa da priča. Sigurno se ne slaže sa tim što Dragana radi, kao što se ne bi slagao nijedan drugi otac. Svi prijatelji i komšije imaju razumevanja, pa nam ne pametuju i ne bombarduju nas komentarima. Ćute ljudi, samim tim nam dokazuju da vide da nam nije lako. Pitate me da li se stidim… Šta treba da kažem: “Ne, ponosim se što će pred kamerama da pokaže…”? Bolje bi bilo da nije pred kamerama, kao što miliona takvih inače ima po Beogradu – zaključila je Jadranka, koja strahuje kako će se to odraziti na njenog unuka.

– Gledam samo u Jovana… Sutra, kad dete odraste i kada bude shvatilo neke stvari, možda će i on reći: “Svi mamini momci, ljubavi sve mamine”… Ne znam šta će i kako će – završila je.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!