Suki se uključio uživo u emisiju: Ana vrisnula od sreće, David zanemeo
June 15, 2024

Suki se uključio uživo u emisiju: Ana vrisnula od sreće, David zanemeo

2 min read

U emisiju “Zadruga – narod pita” u kojoj su gosti bili Ana Korać i David Dragojević, uživo se uključio Suki, navodno Anin bivši dečko. 

Kada je čuo Sukijev glas Davidu nije bilo prijatno, dok se Koraćeva obradovala što čije, kako ona kaže, svog prijatelja.

– Hvala ti puno. Obavezno da se vidimo kad budeš ovde ili kad dođemo kod tebe u tvoje krajeve – rekla je Ana, a onda je Suki otvoreno govorio o njihovom odnosu.

– Cveće sam ti ja poslao i napisao, ti znaš da smo mi drugovi, da to razjasnimo. Hteo sam da poručim da ima moju podršku, da sam joj drug, prijatelj. Ona je bila sa mojom drugom u vezi, ali kada su je napadali ona se malo pogubila. Mi u životu nismo bili zajedno, samo smo bili prijatelji.Baš smo super drugari – objasnio je Suki.

David Dragojević, Ana Korać

David i Ana tokom Sukijevog uključenja., Printskrin: Youtube/Zadruga Official

– Izvini za cveće – dobacio je David, koji je u Zadruzi 2, za Anin rođendan bacio buket cveća koji joj je Suki poslao.

– David i Ana su baš u ljubavi, kad su napustili rijaliti, vidim da je to to. Drugačiji su nakon Zadruge 2. Uživajte i volite se – rekao je Suki i dodao da su tokom boravka u Zadruzi 2 svi osuđivali Anu.

– Filipa Mijatova nikad u životu nisam video… Svi su je osuđivali, pa mi se jave pa kao “Kako ovo, kako ono”… Jesu je osuđivali, ona to zna i sama – zaključio je Suki.

Kako je izgledalo uključenje Sukija pogledajte u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!