“Svako njeno učešće u rijalitiju meni oduzme pola živaca”: Muž Saške Karan strepi zbog žene
June 25, 2024

“Svako njeno učešće u rijalitiju meni oduzme pola živaca”: Muž Saške Karan strepi zbog žene

2 min read

Budući da poznaje njen temperament i na šta je sve spremna, on se sve vreme boji da ne uđe u fizički sukob sa nekim takmičarom i bude isključena iz šoua.

– Saška kao čovek je zaista izvanredna, ali ona ima u svom karakteru dozu prekosti, ne zaboravlja neke stvari, a sa druge strane ona je jedna od najhrabrijih žena koje sam upoznao u životu. Te dve krajnosti kada sa spoje uvek očekujem neku eskalaciju, njenu reakciju koja bi otišla u nekom pogrešnom pravcu – da ne daj bože dođe do teškog incidenta ili da bude diskvalifikovana. Bojim se da ne dođe do toga. Svako njeno učešće u rijalitiju meni oduzme pola živaca – priznaje Gazivoda.

Aleksandar Gazivoda, muž Saške Karan

Aleksandar Gazivoda, Foto: Vladimir Milovanović

On se osvrnuo i na njen sukob sa denserom Gagijem Đoganijem kada ga je povukla za uši, a ćerku Lunu nazvala devojkom lakog morala.

– Bojao sam se da će emocije da je nadvladaju i da će da napravi neko čudo sa Gagijem. Iskreno, bio sam u zebnji nekoliko dana zbog njih dvoje, ali dobro je da se smirila situacija između njih – kaže Aleksandar.

Saškin muž priznaje da bi voleo da Saška oprosti Gagiju incident sa “Farme 7” i da jedno drugom pruže ruku pomirenja. Podsećanja radi, Gagi je tada jurio Sašku sa sekirom i pretio da će da je ubije.

– To što se dogodilo na “Farmi” stvarno je bilo odvratno. Nisam mogao da verujem da jedan muškarac može tako nešto da uradi. Ipak, čuo sam ga kako u razgovoru sa Sanijem kaže da bi joj se izvinio i da bi se pomirio sa njom, a ja to podržavam – smatra Gazivoda.

Saška Karan

Saška Karan, Foto: Marko Jovanović

Mnogi misle da je Saška odglumila haos koji je napravila prilikom ulaska u “Zadrugu 3” kada je bacala tanjire sa hranom. Njen muž tvrdi da to nije bilo isplanirano.

– To može da kaže samo neko ko ne poznaje Sašku. Ona je dobra žena, ali ako se dogodi nešto što nju povredi po nekom njenom kriterijumu, a to može da bude i neka glupost, ona automatski izgubi živce. To je njena najgora osobina, ali pretpostavljam da je zbog te njene osobine i zovu u rijalitije – priznaje suprug.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!