Sve je namješteno?! Mijatov otkrio kada Ana ulazi u Zadrugu i ko će biti pobjednik treće sezone
May 28, 2024

Sve je namješteno?! Mijatov otkrio kada Ana ulazi u Zadrugu i ko će biti pobjednik treće sezone

1 min read

Filip je dospio u žižu interesovanja javnosti kada je iznio informacije da je bio u vezi sa Anom Korać i da joj je finansirao mnogobrojne estetske operacije. Međutim, uprkos fotografijama koje je priložio kao dokaz, Ana je demantovala ove navode.

Mijatov se oglasio na svom Instagram profilu, gdje je odgovarao na mnogobrojna pitanja svojih pratioca i fanova Zadruge. Kao što je bilo i očekivano mnogi su ga pitali da li će Ana ući u Bijelu kuću. Odgovorio je da će Koraćeva ući u Imaginarijum, ali tek za mjesec dana, nakon što on otkrije šta sve zna o njoj i “zavrti priču”.

Međutim, ono što je iznenadilo mnoge rekao je da će Ana pobijediti u trećoj sezoni. Kao razlog je naveo da ulazi u Zadrugu i on i Marko Janjušević Janjuš, koji je takođe bio dovođen u vezu sa Koraćevom, te će se glavna priča voditi oko nje.

Potom je rekao da je spreman da se kladi sa svakim od pratioca u sto dinara, da će Ana osvojiti prvo mjesto. Time je naveo mnoge pratioce da sumnjaju da je sve namješteno. Takođe, zanimljiv detalj koji je iznio je da je u planu da ova Zadruga traje duže od prethodne dvije sezone i da je neki plan da je produže na čitavu godinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!