SVE VREME JE KRILA LICE DOK SU EDOVE REČI TRESLE RIJALITI KUĆU! On je kupio Draganu Mitar?! NEVERICA! (VIDEO)
April 25, 2024

SVE VREME JE KRILA LICE DOK SU EDOVE REČI TRESLE RIJALITI KUĆU! On je kupio Draganu Mitar?! NEVERICA! (VIDEO)

2 min read

Zadrugari su tokom večeri dobili priliku da vide kako strast između Dragane Mitar i Edisa Fetića i dalje postoji, iako više nisu zajedno. Međutim, ono što ih je posebno iznenadilo tokom snimka bile su njegove reči kako je “kupio Draganu”, zbog čega je Mitrova od sramote sve vreme skrivala lice rukama. 

“Ne znam stvarno, to se on šali i sprda se sa tom rečenicom. Ja sam to prvi put čula od njega. On mi je makro, daleko bilo… Ja sam tu reč čula od njega i on se sprda, ja sam rešila da sve okrenem na sprdnju, to sam videla od Janjuša i meni je to super. To moraš njega da pitaš šta to znači! Znam šta to znači napolju, ništa crno i nisam shvatila ozbiljno”, objasnila je za crnim stolom ona. 

“Mi smo se definitivno razišli, to su repovi koje vučemo dalje. Tara odmah pominje belo roblje, to kad je neko negativan on je negativan! Ja sam rekao da je kupljena emocijama i ljubavlju, to što nemamo budućnost, to je dovelo do toga da se rastavimo. Evo, ona opet ćuti, to je radila i napolju. Ona mora da kaže sve što joj smeta, pa makar i na njenu štetu. A ne da ćuti, ćuti, pa napravi sr*nje. Bog nam je dao razum i govor, da kažemo”, dodao je Fetić. 

Odmah zatim, Lepi Mića ustao je pa izneo svoje mišljenje – ističući da reč “kupovina” je olako shvaćena. Dragana je zato ponovo rekla da ne zna šta to znači, te da ne bi dalje o tome razgovarala.

“Ja u njegovom pogledu i stisku znam šta i kako. To njegovo pokajanje nije iskreno. Prošle godine je bilo oko te neke nepravde, to nikada ne može da se istera do kraja”, zaključila je Mitrova. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!