“TAKO SE PJEVA U BOSNI”: Bosanac oduševljen, brat i sestra raspametili žiri
December 6, 2023

“TAKO SE PJEVA U BOSNI”: Bosanac oduševljen, brat i sestra raspametili žiri

3 min read

Nesvakidašnji nastup ove subote imali su brat i sestra iz Cazina, Eki i Nejra Prošić koji su svojim perfomansom i ponašanjem na sceni raspametili žiri.

Jedinstveni kao jedan kandidat, brat i sestra predstavili su se pjesmama „Još ti se nadam“ i „Volim osmijeh tvoj“, a osam glasova došlo je „kao od šale“.

– Ja sam Nejra, stari kandidat, evo došao je i jedan novi – našalila se Nejra nakon nastupa, a Sanja Kužet dodala:

-Taj novi ti je pomogao da nastup bude još jači!

Snežana Đurišić poručila je da su „osvježili“ i scenu i žiri, a Saša Popović otkrio da je Nejra učestvovala u „Zvezdama Granda“ 2018. godine i da je tad bila u timu Ane Bekute.

– Nisam te prepoznala. Nejra, ti si ozbiljna zvijerka postala, večeras si bila baš dominantna – prokomentarisala je Viki Miljković, dok je Đorđe David pohvalio njenog brata.

– Uplašio sam se na početku da nećeš moći da je ispratiš, ali si zakucao – rekao je Đorđe, a Snežana oduševljeno dodala:

– Ma, savršeni ste bili!

Riječi hvale imao je i Dragan Stojković Bosanac koji je već sa prvim taktovima njihove pjesme prepoznao odličan potencijal.

– Djeco, poslije prva dva tona sam pogledao Sašu i rekao ‘Odlično’. Tako se pjeva na Zapadu, tako se pjeva u Bosni. Odlični ste bili, bravo – poručio je Boske, dok je Marija dodala da je bratu večeras bilo malo teže, jer su njegove dionice bile više i samim tim i teže.

Saša je otkrio da su brat i sestra bili na audiciji u Tuzli i da su još tad dobili ovacije ostalih kandidata i publike.

-Oni su imali vremena da spreme koreografiju, da sve bude prijatno i za uši i za oči. Sve svedeno, još jednom bravo – rekao je Bosanac.

Budući da su sve oduševili i dobili osam glasova, Eki i Nejra imali su pravo da biraju mentora, ali je brat tu odluku prepustio sestri.

-Marija Šerifović- rekla je Nejra kao iz topa, a zatim obrazoložila zbog čega.

-Koliko godina sam se takmičila Marija i ja smo uvijek imale neka razilaženja po pitanju svega, uvijek su bili ovdje neki teški razgovori, galama, haos živi i nije htjela nikad da mi bude mentor. I sad sam rekla ‘Ideš sad sa mnom i tako će da bude’ i evo sad jeste – rekla je u jednom dahu Nejra, što je nasmijalo sve, a pogotovo Mariju.

-Ma, nema problema – poručila je Šerifovićeva sa osmijehom.

-Ja je ne bih poslije svega izabrao, ma nema šanse – dobacio je Popović, a Ana dodala da je zapravo to veoma mudra odluka.

– Ja bih namjerno – odgovorila je takmičarka, a zatim je Bekuta otkrila da Marija nikad nije htjela da da glas i da je uvijek bilo „povuci – potegni“.

-Ja sam rogove skratila i evo slušam – odgovorila je takmičarka, a mentorica poručila da se nada da jeste i da će slušati.

-Bili ste odlični večeras i dobro došli – zaključila je Ekijeva i Nejrina mentorica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!