TANJA SAVIĆ SAOPŠTILA PRELIJEPE VIJESTI: Spomenula i Draška Stanivukovića, ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA
April 20, 2024

TANJA SAVIĆ SAOPŠTILA PRELIJEPE VIJESTI: Spomenula i Draška Stanivukovića, ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA

1 min read

Pevačica Tanja Savić danas ima odličan povod za slavlje, jer proslavlja 37. rođendan

Tanja se tim povodom direktno sa Kopanika uključila u emisiju “Premijera – Vikend specijal”, pa podijelila radosne vijesti

Poželjela sam sebi da budem zdrava, jer sada živimo u neizvesnosti. Nije mi bilo u planu, ja i moj menadžer imamo takav dogovor da nemamo dogovor, rekla sam da mi je rođendan 20. marta i vojlela bih da ništa ne radim tog dana – rekla je Tanja, a onda otkrila kako su joj sinovi čestitali rođendan.

– Stvarno je bilo lijepo, ja sam tu uvijek za svoju publiku. Što se tiče moje djece, oni su mi poslali video-poruku koja je bila toliko slatka. Oni su kod mog brata i pjevali su mi ”Danas nam je divan dan”, oduševila sam se i poslala im nazad svoj video snimak – rekla je Tanja, pa je otkrila i da li joj je Draško Stanivuković čestitao rođendan, s obzirom da se mnogo spekuliše o njihovoj romansi.

– Čestitao mi je rođendan, nismo se vidjeli. Da sam zaljubljena ne bih to krila, nema potrebe za tim. Ja sam uvijek za ljubav, emotivna sam i maštam o princu na bijelom konju, ali obično dođe konj samo – rekla je Tanja Savić koja je aktivna na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu objavila je čestitke svojih fanova koje joj pristižu sa svih strana.

Izvor:Informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!